Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Metabaiting, gaming || Sovietdog || Žádost o unban


jan38

Hráč

42
9.4.2024 00:32, naposledy upraveno 9.4.2024 00:33 uživatelem jan38

Zdravím komunito leosight a celej H-team a A-team. Převážne tebe Sovietdogu ( @SovietDog )

Chci se ti omluvit že jsem porušil toto pravidlo po několikáte. Chápu tvojí délku trestu 400 dní z důvodu toho že jsem za to už pěkně dlouhý ban mněl. Následně se chci omluvit hráčům které jsem zatáhnul do téhle prkélné věci.

Co jsem vlastně provedl, přes discord jsem napsal hráči, zda by nešel ke mne do frakce, a díky tomu se ke mne dostal. Ano byla to hloupost a hlavně moje blbost za kterou si jen já můžu.

Proč jsem to udělal?

Z důvodu jedné OOC hádky a veškerých pomluv které jsem dostal, které vycházeli od jednoho hráče kterého nebudu jmenovat jsem se chtěl pomstít a převzit cele jeho vedení firmy do své. Cítil jsem dost velkou nenávist vůči tomu hráči. A tak jsem kvůli tomu porušil pravidla serveru. A přitom to šlo i cestou abych neporušil pravidla RP, ale no stalo se tak jak se stalo. Odpustit danému hráči již nedokáži, Sorry ale nezapomínám, dokážu pouze si ho nevšímat z OOC stránky a totéž se bude dít i z jeho strany.

Mohl jsem to udělat jinou cestou?

Ano mohl jsem, chyba která mě stála o zážitek ze skima.

Co mě na skimu nejvíce baví?

Šikana jessici, protože je založená na mé první holce ( Ano tak hrozný bezmozek to byl )
Podnikatelské RP za Kyushe
Také chci ještě vyzkoušet Ilegální RP (Ale tohodle se ještě trochu bojím)
Pokračovat v RP za ZZS, Ano bavilo mě to a hlavně díky tomu že jsem si nic nebindoval, Bindy vždy udělají pak hru nudnou zmačknout tlačítko a cele rp máš jakoby zaerpené.

Můžu o všem řici, že na skimu nejsem závislej

Text kurzivou nezahrnuje nijak přmo žádost o unban ale možná to pomuže, a je hlavně informativní pro celou komunitu.

Co můžu nabídnout nováčkům a pro komunitu Skima?

ZZS RP
Občas se mi stávalo že jsem přijal hrače do frakce a neměl šajna o co jde, nevěděl že klavesnice B je pro Local OOC, jak se mluví do vysílačky atd. a ne neni to vytváření OOC situace když se nekdo zeptá ic jak zapnu vysílačku a napíšu do ic chatu, proste do ní promluvte, a následně napíšu do localu Klavesnice Y nebo přikaz /r do IC chatu přes klavesnici T. Neni potřeba přeci zatežovat H-T kvůli každé věci.

Co bych chtěl na skimu udělat?

Vrátit se jako jiný člověk, samozřejmne že spojeni Pisani Pisánek atd zůstane navždy v našich srdcích že se spojuje se mnou.
Více se zapojit do sociálního RP, kde to nebude jen o RP opirání se o auto na MG benzínce a tuning srazí.
Vyzkoušet Ilegál RP, mám nápad o jake RP by se jednalo atd....

Děkuji za Přečtení
Budu velice rád když zvážíš tuto žádost a rozhodneš se o zrušení banu či jeho zkracení ale pro mne by bylo lepší jeho zrušení.

Chci poděkovat celé komunitě že jsem vás poznal, a doufám že se znova na skimu uvidíme.


Jan38

12.4.2024 15:13

Žádost vypadá obsáhle ale po přečtení se jeví že není. Ani jeden z bodu jenž jsi zde vypíchnul se nejeví jako relevantní k tvé žádosti. Celé to na mě působí jako "něco sepíšu a určitě to vyjde" ale můžu ti říct, že když to nemá žádnou relevanci ani hodnotu a jenom tak "plkáš" tak ti to nevyjde. Je mi líto ale s takovou žádosti u mě neuspěješ. Žádost zamítám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~57