Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za alt2alt


p0KyX

Hráč

13
18.4.2024 17:41

Ahoj, před malou chvíli jsem dostal ban za Alt2alt, vím že tato věc je na server přísně zakázaná, nebudu tudíž lhát že se jsem to neudělal.

Neměl jsem v plánu si nijak přesouvat věci z postavy na postavu, chtěl jsem jenom si dát klíč od auta na druhou postavu, abych měl ze začátku čím jezdit, bohužel při mojí blbosti, jakmile jsem sebral klíč, dostal jsem krásnou zprávu že to bylo nahlášeno administrátorovi a já jenom stál na místě a čekal kdy dostanu ban, který přišel do pár vteřin.

Pochopím když mi ban bude ponechám, určitě kvůli tomu nehodlám dělat problémy a holt si počkám, každopádně budu velice moc rád, pokud budu moct požádat o jeho zrušení, byla to z mé stránky chyba a je mi to trapné.

Mockrát děkuji předem za odpověď od človíčka který se tomu bude věnovat.

 

18.4.2024 23:57

Ahoj, jak si sám uvědomuješ, je to závažné porušení. Neexistuje zde žádná polehčující okolnost, přesto jsem rád, že se tu s námi nedohaduješ o tom, že to byl například bratr, jak to mají někteří ve zvyku. Trest ti ponechám a budu rád, když si z něj vezmeš ponaučení.


Powered by LeoSight IFS
LT~28