Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

KupecSamo - Neadekvátní RP INJ, Powergaming


20.4.2024 12:19, naposledy upraveno 20.4.2024 12:26 uživatelem KupecSamo

Ahojčau, píšu sem ohledně banu, co jsem před chvílí obdržel. Zde jsou logy o celém RPení injuries. 

https://leosight.cz/logs/jBWvTY2xD6

Mohu k tomu dodat asi jen to, že osoba měla o jednu zlomeninu navíc i přes to, že vyletěla z vozidla z důvodu absence pásu.

Powergaming je absolutní hloupost, zaRPené řízení a následné ošetření zaRPené mám, vše v logu.

Toť vše, čauahoj.

@kocvin

20.4.2024 13:08, naposledy upraveno 20.4.2024 15:42 uživatelem kocvin

Ahoj, ban taky nemáš za injures(ten dostal druhý účastník nehody), ale za nedostatečné RP ohledně stavu tvého vozidla a PG za následný odjezd z místa nehody. 
Byla to fakt celkem bomba a chybí mi tam nějaké /dočko a následná /chance, jestli s tím jde vůbec odjet. Je supr, že sis zmuchlal airbag do volantu, ale to by tomu autu na provozuschopnosti moc nepřidalo. Po takovéto silné čelní srážce by měl tvůj Focus motor někdě v prostoru přístrojové desky, je absolutní nesmysl s takovým autem jezdit. 

Když koukám do logu který si přiložil, tak ses vůbec nestyděl pokračovat dál v productu(s krvácejícím, popáleným obličejem a zlomeným zápěstím, které fakt kurevsky bolí) a do nemocnice se zastavit až někde ve Fierru a to navzdory tomu, že se nehoda stala v Dillimore. Vzhledem k této skutečnosti dává ten zmiňovaný PG ještě o to větší smysl. 

V žádosti nějak postrádám informaci o tom, jestli chceš ban zkrátit, zrušit úplně a nebo si mě chtěl jen informovat o svém rozhořčení. Tím je to z mé strany nejspíš uzavřené. 


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo