Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

otázka


John225

Hráč

5
21.4.2024 13:03

zdravím chtěl bych se zeptat za co jsem dostal dneska ban protože sám nevím zaco a proč když jsem byl od 9:40 do času banu 12:01 v dílně ban jsem dostal z důvodu Pravidla č. 1  pravidla č. 21  zdržování RP  nonRP fear na 7 dní takže bych chtěl požádat admina Holysek aby mi to trochu vysvětlil co se vlastně stalo předem děkuji za odpověd.

21.4.2024 14:55

20.4. tě přepadávali, hned jak na tebe začal jeden z nich mířit, tak si začal do OOC chatu psát jestli mají důvod a jestli mají povolení člena AT a začal si jim tam i nadávat, od tohoto jsem teda usoudil pravidlo č. 1, 21 a zdržování RP. NonRP fear jsem usoudil z toho, že na tebe mířil dlouhou zbraní, řval na tebe ať si lehneš a ty ses mu vysmál do obličeje a začal si tam pobíhat, to stejné tam předváděl i tvůj kolega. Žádost o unban či zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26