Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o un-ban


22.4.2024 21:09, naposledy upraveno 22.4.2024 22:00 uživatelem golfik34

Zdravim

Dnes 22.4. v 20:51 jsem dostal ban za DM, situace byla taková že jsem stál se svojí Audi S4 v LS, a najednou to do mě napálil borec asi tak v 200km/h rychlosti a další 2 letěli za ním, dojel jsem tedy k nim s pořádným statusem, samozřejmě do sebe nabourali a když jsem k nim přijel nechtěli to nějak moc řešit, tak jsem tedy žádal o uhrazení škody na svém voze který mám hodně rád a všichni tři na mě měly arogantní kecy že ,,NE´´ že nikdo nic platit nebude že odjedou, všichni 3 si okolo mě stoupli asi tak 20cm ode mě, tak sem měl v tě situaci strach což by měl asi každý, tak jsem vzal Taser a 2 jsem zabil mezitím ten jeden střílel pistolí. Jediný jsem si zajel do nemocnice si lehnout na lůžko a eRPil jsem inj. @kocvin mě ani nenechal pořádně se k tomu vyjadřit a rovnou mi dal ban.

Od teď si budu všechno nahrávat protože jakmile někdo nemá klip tak je ztracenej, jen kvůli tomu že proti němu šlo více lidí. 

22.4.2024 22:00, naposledy upraveno 22.4.2024 22:01 uživatelem kocvin

Ahoj, nechal jsem tě k tomu vyjádřovat dostatečně dlouho, ale nebyl si schopen mi napsat alespoň jeden relevantní důvod proč si jim udělil PK. Dle logu, který mi byl poslán, bylo jasně vidět, že tě tam nikdo neohrožoval(ani zbraní), naopak, týpci se starali sami o sebe a chtěli konverzaci s tebou spíše ukončit a vyřešit svoje problémy spojené s nehodou. Nemůžeš likvidovat lidi jen proto, že ti odřou nárazník, dávej si na to pozor. 

Tvoje rozhodnutí ohledně natáčení v podobných situacích však musím podpořit. Ban ti zůstává a já věřím, že ti pomůže stejně jako v případě injures. 


Powered by LeoSight IFS
LT~22