Zdravim
Dnes 22.4. v 20:51 jsem dostal ban za DM, situace byla taková že jsem stál se svojí Audi S4 v LS, a najednou to do mě napálil borec asi tak v 200km/h rychlosti a další 2 letěli za ním, dojel jsem tedy k nim s pořádným statusem, samozřejmě do sebe nabourali a když jsem k nim přijel nechtěli to nějak moc řešit, tak jsem tedy žádal o uhrazení škody na svém voze který mám hodně rád a všichni tři na mě měly arogantní kecy že ,,NE´´ že nikdo nic platit nebude že odjedou, všichni 3 si okolo mě stoupli asi tak 20cm ode mě, tak sem měl v tě situaci strach což by měl asi každý, tak jsem vzal Taser a 2 jsem zabil mezitím ten jeden střílel pistolí. Jediný jsem si zajel do nemocnice si lehnout na lůžko a eRPil jsem inj. @kocvin mě ani nenechal pořádně se k tomu vyjadřit a rovnou mi dal ban.
Od teď si budu všechno nahrávat protože jakmile někdo nemá klip tak je ztracenej, jen kvůli tomu že proti němu šlo více lidí.
Zdravim
Dnes 22.4. v 20:51 jsem dostal ban za DM, situace byla taková že jsem stál se svojí Audi S4 v LS, a najednou to do mě napálil borec asi tak v 200km/h rychlosti a další 2 letěli za ním, dojel jsem tedy k nim s pořádným statusem, samozřejmě do sebe nabourali a když jsem k nim přijel nechtěli to nějak moc řešit, tak jsem tedy žádal o uhrazení škody na svém voze který mám hodně rád a všichni tři na mě měly arogantní kecy že ,,NE´´ že nikdo nic platit nebude že odjedou, všichni 3 si okolo mě stoupli asi tak 20cm ode mě, tak sem měl v tě situaci strach což by měl asi každý, tak jsem vzal Taser a 2 jsem zabil mezitím ten jeden střílel pistolí. Jediný jsem si zajel do nemocnice si lehnout na lůžko a eRPil jsem inj. [user:7842] mě ani nenechal pořádně se k tomu vyjadřit a rovnou mi dal ban.
Od teď si budu všechno nahrávat protože jakmile někdo nemá klip tak je ztracenej, jen kvůli tomu že proti němu šlo více lidí.