Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Zkracení nebo Unban (A2A)


Zlaticekdemeter

Hráč

7
24.4.2024 21:54

Dobrý večer, den, odpoledne. Dne 12.3.2024 už to je nějaká doba co jsem dostal ban za A2A. Už to je nějaký Pátek zpátky. Důvod proč jsem ho dostal? Šel jsem IC do vězení na mém hlavním charu kde jsem měl výrobní stanici v mém domě v Los Santos. A nechtěl jsem přijít o vyrobní stanici. Tak jsem chodil do toho baráku abych mohl vyrábět, tímto se omlouvám a požádal bych o zkrácení banu, předem bych se chtěl omluvit za to co jsem spáchal za čin, a taky panu @SovietDog za to že se zabýval tímhle Reportem, samozřejmě bych chtěl zaručit a zodpovídat za to, že se tohle nikdy opakovat nebude.

 

S pozdravem a přaním hezkého dne, večera, 

ZlaticekDemeter.

26.4.2024 19:34

Porušení pravidla o Alt to Alt je velice závažné pravidlo, ke kterému se stavím pořád stejně a to že jej nezkracují. Též nevidím zde nějaký relativní důvod pro to abych ti ten unban vůbec udělil. Píšeš tu o tom za co jsi jej dostal ale proč bych ti jej měl sundat.  Je mi lito ale ban ti stále zůstává.


Powered by LeoSight IFS
LT~36