Dobrý večer, den, odpoledne. Dne 12.3.2024 už to je nějaká doba co jsem dostal ban za A2A. Už to je nějaký Pátek zpátky. Důvod proč jsem ho dostal? Šel jsem IC do vězení na mém hlavním charu kde jsem měl výrobní stanici v mém domě v Los Santos. A nechtěl jsem přijít o vyrobní stanici. Tak jsem chodil do toho baráku abych mohl vyrábět, tímto se omlouvám a požádal bych o zkrácení banu, předem bych se chtěl omluvit za to co jsem spáchal za čin, a taky panu @SovietDog za to že se zabýval tímhle Reportem, samozřejmě bych chtěl zaručit a zodpovídat za to, že se tohle nikdy opakovat nebude.
S pozdravem a přaním hezkého dne, večera,
ZlaticekDemeter.
Dobrý večer, den, odpoledne. Dne 12.3.2024 už to je nějaká doba co jsem dostal ban za A2A. Už to je nějaký Pátek zpátky. Důvod proč jsem ho dostal? Šel jsem IC do vězení na mém hlavním charu kde jsem měl výrobní stanici v mém domě v Los Santos. A nechtěl jsem přijít o vyrobní stanici. Tak jsem chodil do toho baráku abych mohl vyrábět, tímto se omlouvám a požádal bych o zkrácení banu, předem bych se chtěl omluvit za to co jsem spáchal za čin, a taky panu [user:475] za to že se zabýval tímhle Reportem, samozřejmě bych chtěl zaručit a zodpovídat za to, že se tohle nikdy opakovat nebude.
S pozdravem a přaním hezkého dne, večera,
ZlaticekDemeter.