Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban nebo Zkrácení trestu.


daviddemeter

Hráč

6
25.4.2024 16:53

Zdravím dne 24.4.2024 jsem dostal ban za DM od pana @Dzardys

Důvod DM?

Včera k večeru jsem si jezdil po LS a MG, najednou mi kamarád @PartixOndrusak řekne do vysílačky že po něm někdo jede, tak jsem tam ještě z kamarádem přijel, stál jsem tam asi cca 2-4minutky, nic se nedělo tak jsme se rozhodli odjed, když jsme odjížděli tak za kamarádem @KubaMader vyjela černá audi, jela rychle tak mi přišlo že ho chce (fasnout, unést), tak jsem si zajel na dílnu pro zbraň, řekl jsem do vysílačky že jsem dílna, tak jsem počkal než ta audi projede, jak jela tak jsem jí vykropil...

Proč jsem kropil?

Skoro co den, někdo po nás jezdí z maskama, tak jsem si nebyl jistí jestli to je někdo od nich, tak jsem ho vykropil,

Omluva

Chtěl bych se omluvit, že jsem to udělal, a také že si pane Dzardys musel řešit, příště se to nestane, pravidla moc neporušuji.

přeji hezký zbytek dne

 

S pozdravem

Daviddemeter.

25.4.2024 16:54

Můžeš mi prosím vysvětlit, proč se tato žádost objevila prvně na jiném účtě?

daviddemeter

Hráč

6
25.4.2024 16:55

Za to se omlouvám byl jsem na bráchovím kompu a omylem jsem si nepřepl účet, za to se moc omlouvám.

26.4.2024 00:43

Na rozsudku to nic nemění, pokud neumíš užívat zbraň s rozmyslem, vykašli se na její nošení. Jsi na RolePlay serveru, tvoř zde hodnoty, ne Warzony. Kdybych měl vraždit lidi za to, že za mnou jezdí, každý den jich na svých cestách vyhubím po desítkách...

Trest si odpykej celý a začni si vážit času, který zde můžeš trávit, to tě donutí se bedlivě zamyslet nad každým svým krokem.


Powered by LeoSight IFS
LT~39