Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[89/2024] Rozhodnutie Kongresu o odvolaní riaditeľa SPSA a vyhlásenie výberového konania

zeldinko

Hráč

51
25.4.2024 21:40

KONGRES SAN ANDREAS

Kongres San Andreas

Rozhodnutie Kongresu San Andreas

o odvolaní riaditeľa SPSA a o vyhlásení výberového konania

z dňa 25.4.2024

Kongres San Andreas rozhodol o odvolaní riaditeľa SPSA a o vyhlásení výberového konania na pozíciu riaditeľa SPSA následovne:

I. Kongres v súlade s §4.1, písm .a), čl. 2 zákona č. 122/2023 o činnosti SPSA a o ochrane kultúrneho, historického a prírodného bohatstva, odvoláva riaditeľa SPSA Shawna Wilsona z funkcie na základe jeho vlastnej žiadosti.

II. Kongres vyhlasuje výberové konanie na pozíciu riaditeľa SPSA počínajúc dňom vydania tohto rozhodnutia s termínom ukončenia dňa 28.4.2024

III. Kandidát na pozíciu riaditeľa SPSA musí spĺňať následujúce požiadavky.

Požiadavky:

• Absolútna trestná bezúhonnosť,
  • Skúsenosti s vedením tímu a preukázateľné manažérske skúsenosti,
  • Aktívny, komunikatívny a zodpovedný prístup,

Prihláška musí obsahovať:

• Štrukturovaný alebo rozprávací (beletrizovaný) životopis.

Prihláška môže obsahovať:

• Motivačný list.

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas

26.4.2024 14:57, odstraněno 26.4.2024 14:58 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

DOPERINO

Hráč

89
26.4.2024 19:27

Vážení kongresmani,

rád bych se ucházel o možnost převzetí SPSA. Jmenuji se Martin Dope a věřím, že jsem skvělým kandidátem pro tuto pozici.

Narodil jsem se v Praze v roce 1991 a odjakživa jsem měl k podnikání a ekonomice blízko. Na základní škole jsem se sice učil dobře, ale až na střední jsem skutečně začal objevovat, co mě opravdu baví. Tam jsem se konečně cítil přijatý mezi spolužáky a začal jsem rozvíjet své podnikatelské ambice. Po maturitě jsem si řekl, že musím prozkoumat svět, a tak jsem se ocitl v San Andreas. Místo mě okouzlilo natolik, že jsem si tu dokonce udělal domov. Pracoval jsem v několika firmách, kde jsem postupně získával zkušenosti a dovednosti v oblasti managementu a podnikání. Mám za sebou pestrou kariéru, začal jsem v jedné firmě a nakonec jsem spolu s přáteli založil vlastní úspěšný podnik. Přes různá zaměstnání jsem poznal San Andreas jako své boty a věřím, že toto povědomí by mi v pozici vedoucího firmy SPSA velmi pomohlo. Kromě práce mě baví příroda, auta a sport.

Co se týče profesního života, do této doby jsem zastával post zástupce ředitele SPSA. Veškerá práce padala právě na má bedra a prakticky jsem vše do této doby vedl. Máme rozplánováno spousty věcí, od rekonstrukce parků - nejvíce Mt. Chilliadu, jako je například rekonstrukce laviček, sázení stromů, úprava a zajištění potencionálně nebezpečné sutě a mnoho dalšího. Jsem přesvědčen o tom, že bych byl perfektním ředitelem právě z důvodů, že zrovna já jsem ten, kdo má obrovský podíl pro vytvoření nynější komunity v SPSA. Máme poměrně dost zaměstnanců a spousty prostředků. Jsem ochoten Vás přesvědčit o tom, že dokážu vést větší kolektiv. Již několik takových prosperujících firem jsem založil, včetně právě SPSA, kde jsem působil doteď jako zástupce ředitele. Dejte mi prosím šanci pokračovat v mé dosavadní práci a mohu Vám slíbit, že Vás nezklamu.

Chci proto nabídnout své vzdělání, zkušenosti a veškerý svůj čas SPSA a stát se jejím ředitelem.

Předem děkuji.

S pozdravem, Martin Dope

zeldinko

Hráč

51
3.5.2024 19:11

KONGRES SAN ANDREAS

Výběrové řízení vyhrál Martin Dope. Podrobnosti hlasování naleznete zde.

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas