Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[89/2024] Rozhodnutie Kongresu o odvolaní riaditeľa SPSA a vyhlásenie výberového konania


zeldinko

Hráč

45
25.4.2024 21:40

KONGRES SAN ANDREAS

Kongres San Andreas


Rozhodnutie Kongresu San Andreas

o odvolaní riaditeľa SPSA a o vyhlásení výberového konania

z dňa 25.4.2024


Kongres San Andreas rozhodol o odvolaní riaditeľa SPSA a o vyhlásení výberového konania na pozíciu riaditeľa SPSA následovne:

I. Kongres v súlade s §4.1, písm .a), čl. 2 zákona č. 122/2023 o činnosti SPSA a o ochrane kultúrneho, historického a prírodného bohatstva, odvoláva riaditeľa SPSA Shawna Wilsona z funkcie na základe jeho vlastnej žiadosti.

II. Kongres vyhlasuje výberové konanie na pozíciu riaditeľa SPSA počínajúc dňom vydania tohto rozhodnutia s termínom ukončenia dňa 28.4.2024

III. Kandidát na pozíciu riaditeľa SPSA musí spĺňať následujúce požiadavky.


Požiadavky:

  • Absolútna trestná bezúhonnosť,
  • Skúsenosti s vedením tímu a preukázateľné manažérske skúsenosti,
  • Aktívny, komunikatívny a zodpovedný prístup,

Prihláška musí obsahovať:

  • Štrukturovaný alebo rozprávací (beletrizovaný) životopis.

Prihláška môže obsahovať:

  • Motivačný list.

Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas

Streexy

Hráč

23
26.4.2024 14:57, naposledy upraveno 26.4.2024 14:58 uživatelem Streexy

Ing. Jonathan Mcdonald


Základní informace

    • Datum narození: 27.11.1986
    • Místo narození: Spojené státy americké - Texas
    • Kontakt: jonathan.mcdonald@post.ic
    • Pohlaví: Muž

Vzdělání
    • 1993 - 2002 - Základní vzdělání (Austin)
    • 2001 - 2005 - Střední vzdělání s maturitou, obor Lesnictví (Austin)
    • 2006 - 2008 - Lesnická a dřevařská fakulta (Austin)


Pracovní zkušenosti
     • 2010 - 2016 - Správa Big Bend National Park, strážce
    • 2016 - 2023 - Správa Guadalupe Mountains National Park, strážce

Znalosti

    • Geologie
    • Přírodní vědy
    • Veřejná správa a management
    • Krizové řízení a první pomoc
    • Řidičské licence typu A, B, C

Jazykové znalosti
     • Angličtina - C2
    • Čeština - C1

Motivační dopis

 

Vážení kongresmani,
tímto dopisem bych chtěl projevit zájem o pozici ředitele Správy parků San Andreas, jakožto absolvent Lesnické a dřevařské fakulty jsem pevně přesvědčen, že mé dovednosti a taktéž zkušenosti jsou ideální a vhodné pro tuto pozici.
Taktéž během mé následné práce pro národní park Big Bend a Guadalupe Mountains jsem získal velké zkušenosti v oblasti ekologie, biologie či spravování parků obecně. Během mé práce jsem se podílel na všemožných projektech jakožto vzdělávacích programech pro veřejnost, vzdělávacích programech pro žáky Základních škol či koordinaci dobrovolnických aktivit zaměřených právě na ochranu životního prostředí.
Jsem připraven uplatnit veškeré své dovednosti a znalosti ve prospěch ochrany parku, přírody či návštěvníků a veškeré jiné povinnosti.
Děkuji vám za přečtení mé přihlášky a hlavně za váš čas, pevně věřím že vyberete toho nejlepšího kandidáta o tuto pozici.
 
S pozdravem,
Ing. Jonathan Mcdonald


26.4.2024 19:27

Vážení kongresmani,

  rád bych se ucházel o možnost převzetí SPSA. Jmenuji se Martin Dope a věřím, že jsem skvělým kandidátem pro tuto pozici.

  Narodil jsem se v Praze v roce 1991 a odjakživa jsem měl k podnikání a ekonomice blízko. Na základní škole jsem se sice učil dobře, ale až na střední jsem skutečně začal objevovat, co mě opravdu baví. Tam jsem se konečně cítil přijatý mezi spolužáky a začal jsem rozvíjet své podnikatelské ambice. Po maturitě jsem si řekl, že musím prozkoumat svět, a tak jsem se ocitl v San Andreas. Místo mě okouzlilo natolik, že jsem si tu dokonce udělal domov. Pracoval jsem v několika firmách, kde jsem postupně získával zkušenosti a dovednosti v oblasti managementu a podnikání. Mám za sebou pestrou kariéru, začal jsem v jedné firmě a nakonec jsem spolu s přáteli založil vlastní úspěšný podnik. Přes různá zaměstnání jsem poznal San Andreas jako své boty a věřím, že toto povědomí by mi v pozici vedoucího firmy SPSA velmi pomohlo. Kromě práce mě baví příroda, auta a sport.

  Co se týče profesního života, do této doby jsem zastával post zástupce ředitele SPSA. Veškerá práce padala právě na má bedra a prakticky jsem vše do této doby vedl. Máme rozplánováno spousty věcí, od rekonstrukce parků - nejvíce Mt. Chilliadu, jako je například rekonstrukce laviček, sázení stromů, úprava a zajištění potencionálně nebezpečné sutě a mnoho dalšího. Jsem přesvědčen o tom, že bych byl perfektním ředitelem právě z důvodů, že zrovna já jsem ten, kdo má obrovský podíl pro vytvoření nynější komunity v SPSA. Máme poměrně dost zaměstnanců a spousty prostředků. Jsem ochoten Vás přesvědčit o tom, že dokážu vést větší kolektiv. Již několik takových prosperujících firem jsem založil, včetně právě SPSA, kde jsem působil doteď jako zástupce ředitele. Dejte mi prosím šanci pokračovat v mé dosavadní práci a mohu Vám slíbit, že Vás nezklamu.

  Chci proto nabídnout své vzdělání, zkušenosti a veškerý svůj čas SPSA a stát se jejím ředitelem.

Předem děkuji.

S pozdravem, Martin Dope

 

zeldinko

Hráč

45
3.5.2024 19:11

KONGRES SAN ANDREAS


Výběrové řízení vyhrál Martin Dope. Podrobnosti hlasování naleznete zde.


Victoria Eloise Lytton
predsedníčka Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~57