Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo zkrácení trestu


T0mas

Hráč

8
26.4.2024 21:49

Zdravím chtěl bych požádat o unban nebo zkrácení trestu. ban za neadekvátní RP injuries ani moc nechápu co na tom bylo neadekvátní. A když proběhla ta srážka tak jsem ji ani nevyděl takže jsem moc něvěděl co se stalo ale kamarád mi psal že nás trefily někde do předního kola a že nás to roztočilo a o obrubník převrátilo na střechu takže nevím co ještě víc zaerpit a hlavně mně už ani delší status prostě nešel napsat. Tak prosím minimálně o odpověď, a přeji pěkný zbytek dne.

Reykon

Hráč

13
1.5.2024 09:48

Ahoj, Nejsem sice nějaký člen AT, ale poradím ti v tomhle ˇˇa hlavně mně už ani delší status prostě nešel napsatˇˇ. Když se ti stane nějaká nehoda  tak klikni na klávesnici F8. poté ti vyskočí takové okénko a napíšeš normálně status bez / .  Následně RPÍŠ poté inj. taktéž se ti tam toho vleze mnohem více, takže u nějaké větší nehody se můžeš rozepsat. To bude asi vše, tak snad jsem ti pomohl. Přeji hezký zbytek dne.

REYKON

2.5.2024 09:06

Ahoj, při tak obrovském nárazu skutečně nemělo smysl si vypisovat "lehká" zranění a následně bez problému chodit a komunikovat, v takovém případě jste mohli být rádi za přežití. Pro příště užij F8, jak ti radí kolega, ať se takovým situacím vyhneš.


Powered by LeoSight IFS
LT~25