Životopis
Jack Dreilor
Základní informace
Jméno: Jack
Příjmení: Dreilor
Místo narození: Las Venturas, San Andreas
Datum narození: 1.1.2000
Státní občanství: San Andreas
Kontaktní informace
E-mailová adresa: jack.dreilor@post.ic
Trvalé bydliště: Palomino Creek 1-8, San Andreas
Nejvyšší dosažené vzdělání: Maturitní, zakončené maturitní zkouškou
Pracovní zkušenosti:
Corrnet Group a.s. - Výkonný ředitel
Lyo Group - Správce vozového parku
GoldFish Corporation - CEO
Serpent Holdings - Pracovník zbrojovky
Zdravotnická záchranná služba - Emergency Medical Technician
Red County News - Technik
Licence a certifikace:
Řidičské oprávnění skupiny A
Řidičské oprávnění skupiny B
Řidičské oprávnění skupiny C
Zbrojní průkaz sk. T1
Pilotní průkazy ARC, AGC, ROT, SER
Vážený kongrese,
S velkým nadšením se na Vás obracím s kanditaturou na pozici Vrchního komisaře leteckého klubu Red County. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vedení kolektivu a vztahu k létání věřím, že mám ty správné zkušenosti, které mohu do této funkce přinést.
Mám hlubokou lásku k létání, která je pro mě motivací se pustit do této pozice. Od prvního letu jsem si řekl, že letecký klub je místem, který by měl podporat a šiřít informace relevantní k tomuto koníčku. Jsem si jistý, že můj přístup k mentoringu a vedení by mohl do klubu přinést nevyužitý potenciál.
Můj cíl je podpořit a rozvíjet komunitu vášnivců k létání. Věřím, že díky mému zapojení do vedení a schopnost vést kolektiv mohou pomoci k posílení vztahu mezi členy klubu a zajistit, aby každý člen měl možnost naplno rozvíjet svůj koníček.
Pevně věřím, že bych mohl do klubu přinést kvalitní zázemí a poskytnout vedení, které by klubu pomohlo dosáhnout vyšších cílů.
Děkuji vám za zvážení mé kandidatury.
S pozdravem,
Jack Dreilor
Životopis
Jack Dreilor
Základní informace
Jméno: Jack
Příjmení: Dreilor
Místo narození: Las Venturas, San Andreas
Datum narození: 1.1.2000
Státní občanství: San Andreas
Kontaktní informace
E-mailová adresa: jack.dreilor@post.ic
Trvalé bydliště: Palomino Creek 1-8, San Andreas
Nejvyšší dosažené vzdělání: Maturitní, zakončené maturitní zkouškou
Pracovní zkušenosti:
Corrnet Group a.s. - Výkonný ředitel
Lyo Group - Správce vozového parku
GoldFish Corporation - CEO
Serpent Holdings - Pracovník zbrojovky
Zdravotnická záchranná služba - Emergency Medical Technician
Red County News - Technik
Licence a certifikace:
Řidičské oprávnění skupiny A
Řidičské oprávnění skupiny B
Řidičské oprávnění skupiny C
Zbrojní průkaz sk. T1
Pilotní průkazy ARC, AGC, ROT, SER
Vážený kongrese,
S velkým nadšením se na Vás obracím s kanditaturou na pozici Vrchního komisaře leteckého klubu Red County. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vedení kolektivu a vztahu k létání věřím, že mám ty správné zkušenosti, které mohu do této funkce přinést.
Mám hlubokou lásku k létání, která je pro mě motivací se pustit do této pozice. Od prvního letu jsem si řekl, že letecký klub je místem, který by měl podporat a šiřít informace relevantní k tomuto koníčku. Jsem si jistý, že můj přístup k mentoringu a vedení by mohl do klubu přinést nevyužitý potenciál.
Můj cíl je podpořit a rozvíjet komunitu vášnivců k létání. Věřím, že díky mému zapojení do vedení a schopnost vést kolektiv mohou pomoci k posílení vztahu mezi členy klubu a zajistit, aby každý člen měl možnost naplno rozvíjet svůj koníček.
Pevně věřím, že bych mohl do klubu přinést kvalitní zázemí a poskytnout vedení, které by klubu pomohlo dosáhnout vyšších cílů.
Děkuji vám za zvážení mé kandidatury.
S pozdravem,
Jack Dreilor