Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o smazání záznamů v trestním rejstříku


TraneCZ

Hráč

15
28.4.2024 17:37

 

Podatel: Dominik Looper Datum narození: 2.10.1999

Vážení,

podávám tímto žádost o smazání záznamů z trestního rejstříku podle platných právních předpisů. Níže uvádím podrobnosti týkající se mé žádosti:

Odůvodnění: Vážený soude žádám o smazání záznamů v mém trestním rejstříku. Již jsem se z chyb poučil. V trestném rejstříku mám 27 záznamů pár vážných a pár těch ne tak vážných. Svých chyb jsem si vědom a také jsem si své tresty odseděl v Montgomery. Vím že mi hrozí Las Payasadas věznice. Kde by jsem se ukázat nechtěl. Své chyby jsem napravil a poučil se z nich bylo toho dosti momentuálně jsem už slušný občan mám 6 vozů, barák a svou firmu k tomu dělám ve dvou firmách. Tímto bych se chtěl omluvit jak vám tak policistům kteří si se mnou museli dávat práci, také by jsem tímto chtěl požádat o smazání mé trestné minulosti a chci se vám zde zapřísáhnout že dalších chyb se nedopustím a ze svých blbostí jsem se poučil, taktéž že budu vzorný a budu sekat latinu.

Z důvodu: Chtěl by jsem do jedné nejmenované firmy na pozici manažera a musím z toho důvodu mít čistý trestní rejstřík také se nechci dostat do Las Payasadas, který mi hrozí.

Děkuji vám za váš čas a vaši odpověď doufám že mě pochopíte S pozdravem,

Looper

30.4.2024 11:18

Adresát: Dominik Looper
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

241Kč včera v 18:01

bzinko

200Kč včera v 17:00

Yazukys

210Kč včera v 16:28

Nejnovější uživatelé
Rimrlik

Registrován 13.5.2024

bossman

Registrován 13.5.2024

hammnam

Registrován 13.5.2024