Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o smazaní trestního rejstříku


Hwery

Hráč

23
6.5.2024 18:26

Podatel: Martin Marusič

Věc: Chtěl bych soud požádat o smazaní trestního rejstříku


Odůvodnění: Zdravím vážení soude chtěl bych si zažádat o smazaní trestního rejstříku. Můj prohřešek je krádež dokladu, vím že to říkám furt ale fakt se omlouvám vím že to byla chyba a že jsem měl počkat na Policii San Andreas tak jsem na to i doplatil. Omlouvám se i pánovi za odcizené doklady které jsem vzal bez jeho souhlasu a že jsem to provedl. Můj trestní rejstřík mi braní v podnikaní a přijeti do ZZS, chtěl bych začít od znova s čistím štítem. Chci víc pomáhat lidem který to požadují a potřebuji tu pomoc. Chtěl bych si též udělat pilotní licenci abych mohl pilotovat vrtulník. Tak se obracím na vás chtěl bych ještě jednu šanci a vím že mě to ponaučilo, dost jsem se polepšil nemám žádnou pokutu za rychlost a ani měření na radarech nemám nic jezdím i předpisově a snažím se jít příkladem obyvatel.

S pozdravem 

Martin Marusič


Záměr:  Chtěl bych požádat o smazaní trestního rejstříku.

Přílohy:  ------

10.5.2024 08:06

Adresát: Martin Marusic
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~19