Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žiadosť o udelenie koncese na odťahové vozidlo


patrik50506

Hráč

18
6.5.2024 23:03

Podatel: Kamil Betonar

 

Vec: Žiadosť o udelenie koncese na odťahové vozidlo

Odôvodnenie: Vážený súd hovorím v spoločnosti KAPO RENTAL (IČO: 391)

 

Chcel by som docieliť koncese pre odťahové vozidlo pre našu firmu. Sme celkom väčšia firma a máme aktívny tím ktorý si aj žiada niekedy odťah vozidiel či už firemných alebo súkromných. Ušetrilo by nám to mnoho času a plus by sme vedeli dopomôcť občanom s ich problémovými autami.

Stretávam sa po ceste s rozbitými autami a vedel by som ich takto odtiahnúť do servisu kde by sme im ho mohli spraviť. Častokrát sa stáva že si všimneme či už nejaku vážnu dopravnú nehodu alebo už len auto niekde na ceste po dopravnej nehode a nevidávam že by to niekto odpratával. Takže by sme vedeli pomocť plynulej cestnej premávke a vďaka tomu by nemuseli vznikať kolóny alebo ďalšie nehody pretože veľa krát je to v nepriehľadnutej zákrute.

Verím že firma KAPO RENTAL je dosť úspešná a vedela by dopomôcť celému San Andreas vďaka odťahovej službe.

Zaoberáme sa rozvozom po celom štáte máme veľa zamestnancov ktorý aktívne jazdia a upozorňujú nás či už na nehody alebo opustené autá dakde mimo cesty alebo na ceste.

 

Verím že nám Súd udelí túto možnosť a zlepšovať nám každodenný život vo svojích vozidlách aby sa občania nemuseli toľko obávať.

Vopred Ďakujem

S pozdravom Kamil Betonár.

Majiteľ firmy KAPO RENTAL

14.5.2024 16:26, naposledy upraveno 14.5.2024 16:27 uživatelem Kolpanek

Adresát: Kamil Betonár (( @patrik50506 ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Betonár,

Již jednou jste Kongres žádal o udělení koncese pro odtah vozidel. My o Vašem podnětu víme, takže si nemusíte zbytečně podávat nový podnět a tím zahlcovat naší podatelnu. Navíc, popletl jste si vládní podatelnu se soudní podatelnou. Dávejte si prosím pozor, kde vkládáte podněty.

Tento podnět uzavírám a pokládám za vyřešený. Brzy se Vám již ozve inspektor, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti, viz. klik.


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~22