Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[93/2024] Rozhodnutie Kongresu o odvolaní majora HZS a vyhlásenie výberového konania

11.5.2024 22:11

KONGRES SAN ANDREAS

Rozhodnutie Kongresu San Andreas

o odvolaní majora HZS a o vyhlásení výberového konania

ze dne 11.05.2024

Kongres San Andreas rozhodol o odvolaní majora HZS a o vyhlásení výberového konania na pozíciu majora HZS následovne:

I. Kongres v súlade s §5 písm. a), čl. 2 zákona č. 70/2021 o hasičském záchranném sboru San Andreas odvoláva majora HZS Orlanda Andersona z funkcie na základe jeho vlastnej žiadosti.

II. Kongres vyhlasuje výberové konanie na pozíciu majora HZS počínajúc dňom vydania tohto rozhodnutia s termínom ukončenia dňa 14.5.2024

III. Kandidát na pozíciu majora HZS musí spĺňať následujúce požiadavky.

Požiadavky:

• Absolútna trestná bezúhonnosť,
  • Preukázateľná prax v HZS,
  • Ukončené stredoškolské vzdelanie maturitou,
  • Skúsenosti s vedením tímu a preukázateľné manažérske skúsenosti,
  • Aktívny, komunikatívny a zodpovedný prístup,

Prihláška musí obsahovať:

• Štrukturovaný alebo rozprávací (beletrizovaný) životopis.

Prihláška môže obsahovať:

• Motivačný list.

E. Hawkins

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas

12.5.2024 20:52, naposledy upraveno 14.5.2024 16:25 uživatelem Samik

Dave323

Hráč

32
14.5.2024 16:04

Jméno: Nikol Hamiltonová

Datum narození: 20.12.1994

Občanství: San Andreas

Místo narození: Liberty City

Místo trvalého pobytu: San Fierro, Č.P. 1472

Kontakt:
Tel. číslo: 132-132

Nejvyšší dosažené vzdělání: Středoškolské v oboru Požární ochrana zakončeno maturitní zkouškou.

Kurzy: BLS, lektorský pro potápěčskou jednotku.

Pracovní zkušenosti:
Fire Department of Liberty City - (2013-2021)
Hasičský Záchranný Sbor San Andreas
- (2021-2024)

Jazyky:
Čeština - Rodilý mluvčí.
Ruština - Plynule mluvená, psaná bez problémů.
Vietnamština - Plynule mluvená, psaná bez problémů.

Dovednosti: Schopnost vedoucího jakékoliv jednotky či zásahu, několikaleté zkušenosti.

Motivační dopis

Vážení kongresmani, 

mám pevné přesvědčení, že post majora HZS vyžaduje spoustu úsilí, zodpovědnosti, trpělivosti ale taktéž mnoho zkušeností a to jsem schopna nabídnout. Počínaje vzděláním až po 11 letou praxi. O chodu sboru toho za 8 let v zahraničí, ale hlavně za 3 roky co jsem v místním sboru působila vím opravdu hodně. Zasahovala jsem u nespočetně mnoho výjezdů, ať už šlo o méně závažné požáry či nehody, nebo například o teroristický útok na budovu vrchního soudu San Andreas. Krom výjezdů jsem taktéž na důstojnické hodnosti společně s majorem O'Connerem pracovala na vývoji systému jak pro zápis výjezdů, tak celkovou administraci sboru. Dále jsem se podílela na všemožných dokumentech, jako jsou směrnice, pracovní postupy a materiály, osnovy kurzů atd. Ve sboru jsem schopna zastat opravdu jakoukoliv funkci a vždy jsem ochotna nasadit vlastní život pro bezpečí občanů státu. Za mojí službu v HZS SA jsem byla vyznamenána interně, ale taktéž státně za věrnost a za zásluhy o bezpečnost. Bohužel jsem při výkonu služby utrpěla vážnou nehodu, jejíž léčba vedla k mé pracovní neschopnosti, kvůli které jsem byla propuštěna. Nyní jsem plně zotavena a fyzicky i psychicky připravena dále sloužit občanům a starat se o jejich bezpečí.

S pozdravem a přáním hezkého dne,

15.5.2024 16:04, naposledy upraveno 15.5.2024 16:06 uživatelem Kolpanek

KONGRES SAN ANDREAS

Ukončení výběrového řízení na majora HZS

Kongres San Andreas se dne 15.05.2024 na základě hlasování rozhodl jmenovat do funkce majora Hasičského Záchranného Sboru San Andreas (dále jen "HZS"), pána Mgr. Peter Cameron. Přejeme novému majorovi mnoho štěstí ve své funkci a vkládáme do něj důvěru, že se HZS bude i nadále vyvíjet skvělým směrem, jako doposud.

Výsledek hlasování naleznete zde - klik.

E. Hawkins

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas