Nechtě jsem vymazal všechen text, tedy zase upravuju, aby byl zpátky
PS:
Dostal jsem ban za troll a vím co tím moderátor Radekfil myslí. Všechno to začalo před autoškolou v montgomery, kdy jsem čekal na kamaráda a stála u mě daná osoba. Zeptal jsem se ji, co na mě tak čumí, a řekla mi, že jsem skřet. Roleplayuji hothead character (tzv. osoba, která se lehce naštve), a zaRpil jsem něco jako /me napřahuje se na ** a snaží se ho praštit do obličeje. To jsem také udělal, osoba utekla celkem daleko kde se nadále schovala za roh, vytáhla nůž a začala mě pobodávat. To si nemyslím že je v pořádku, vytahovat nůž kvůli brawl fist fightu. Poté mě osoba přes celou ulici začala nahánět nožem, tak jsem zdrhl do mého auta a osoba zase stála před autoškolou s nožem, jako by se nic nestalo. zaRpil jsem /me startuje auto, a snaží se narazit do **. To jsem také udělal a povedlo se mi to, tak jsem udělal /me srazil **, šlape na pedál a zdrhá (byl jsem v ohrožení neozbrojený, a týpek měl nůž). Odjel jsem k nejbližší večerce, kde jsem zakřičel že krvácím (žádný bleeding sc ript jsem na sobě neměl, ale zaRpil jsem to), vstoupil jsem do večerky a zaRpil jsem, že si z regálu beru bandáž kde jsem se poté vybandážoval. Vše jsem ZaRpil a nelíbí se mi, že mě @Radekfil zabanoval beztoho , aby se mě zeptal z mé strany co se doopravdy stalo.
Přicházím z Heavy RP English serverů, takže nevím jestli to tu máte nějak jinak. Ale myslím si, že tohle není validní reason na ban, jelikož mě admin zabanoval bez toho, aby mě nějak zkontaktoval, nebo upozornil. Tímto mu samozřejmě nechci nic vyčítat, každý dělá chyby :D
🤷
Logy dodávám zde :
https://leosight.cz/logs/DDBk35dIxW/d23e3e54769f
Nechtě jsem vymazal všechen text, tedy zase upravuju, aby byl zpátky
PS:
Dostal jsem ban za troll a vím co tím moderátor Radekfil myslí. Všechno to začalo před autoškolou v montgomery, kdy jsem čekal na kamaráda a stála u mě daná osoba. Zeptal jsem se ji, co na mě tak čumí, a řekla mi, že jsem skřet. Roleplayuji hothead character (tzv. osoba, která se lehce naštve), a zaRpil jsem něco jako /me napřahuje se na ** a snaží se ho praštit do obličeje. To jsem také udělal, osoba utekla celkem daleko kde se nadále schovala za roh, vytáhla nůž a začala mě pobodávat. To si nemyslím že je v pořádku, vytahovat nůž kvůli brawl fist fightu. Poté mě osoba přes celou ulici začala nahánět nožem, tak jsem zdrhl do mého auta a osoba zase stála před autoškolou s nožem, jako by se nic nestalo. zaRpil jsem /me startuje auto, a snaží se narazit do **. To jsem také udělal a povedlo se mi to, tak jsem udělal /me srazil **, šlape na pedál a zdrhá (byl jsem v ohrožení neozbrojený, a týpek měl nůž). Odjel jsem k nejbližší večerce, kde jsem zakřičel že krvácím (žádný bleeding sc ript jsem na sobě neměl, ale zaRpil jsem to), vstoupil jsem do večerky a zaRpil jsem, že si z regálu beru bandáž kde jsem se poté vybandážoval. Vše jsem ZaRpil a nelíbí se mi, že mě [user:5544] zabanoval beztoho , aby se mě zeptal z mé strany co se doopravdy stalo.
Přicházím z Heavy RP English serverů, takže nevím jestli to tu máte nějak jinak. Ale myslím si, že tohle není validní reason na ban, jelikož mě admin zabanoval bez toho, aby mě nějak zkontaktoval, nebo upozornil. Tímto mu samozřejmě nechci nic vyčítat, každý dělá chyby :D
🤷
Logy dodávám zde :
https://leosight.cz/logs/DDBk35dIxW/d23e3e54769f