Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o prešetrenie a odstránenie môjho banu

Vido21

Hráč

3
13.5.2024 20:14

Dobrý deň prajem. 

Chcem vás poprosiť o prehodnotenie môjho banu. Dnes som dostal o 15:36 za nonRP driving. Chcem vás poprosiť aby ste prehodnotili môj ban na základe toho že mám rozohraté RP na ktorom sa musím dnes zúčastniť. Nie som si vedomí toho že som nejazdil podľa pravidiel RP. Ale aj napriek tomu ak sa tak stalo tak vás chcem poprosiť o zrušenie banu. Preto že ban za nonRP driving je na 6h až príliš prehnaný. Iný hráči nemajú kvalitné rp, počas autonehôd nerpia, skracujú si pobyt v nemocníci, zranenia tak tiež a tam dostávajú rovnaký trest ako ja za ževraj môj NonRP driving. Trest za porušenie je prehnane vysoký. Preto vás žiadam aby ste sa mi ASAP ozvali a pokúsili sa prehodmotiť váš ban.

Apropo... keďže bol peacetime tak to RP je vždy weak ak sa jedná o jazdenie preto že aj ľudia ktorý hrajú skimo už X/Y rokov nemajú ani počas normálnej hracej doby RP driving...

Ďakujem za rýchle vyriešenie problémov.

S pozdravom hráč Vido 21.

21.5.2024 10:53

Ahoj, ban odpovídá tvé historii. Spíš mě zarazilo, že tu píšeš, jak jsi nic neprovedl, a posléze píšeš, že to dělá většina lidí, když je peacetime. Ban ti nevymažu, pravidla tu od něčeho jsou, i když je peacetime. Měj se, ahoj.