Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Nenahlášení porušení pravidel, přijetí a další zprostředkování neoprávněně nabytých vozidel z porušení globálních pravidel, poskytnutí majetku na základě OOC domluvy (365 dní).

RoKoTo989

Hráč

17
15.5.2024 14:56, naposledy upraveno 15.5.2024 15:01 uživatelem RoKoTo989

Čauves, jak je již známo, 27.2.2024 jsem od @Dzardys dostal ban přesněji za
Nenahlášení porušení pravidel, přijetí a další zprostředkování neoprávněně nabytých
vozidel z porušení globálních pravidel, poskytnutí majetku na základě OOC domluvy
(365 dní). Už je to nějaký ten pátek a já si řekl že když mám dneska ty narozeniny, tak
zkusím svoje štěstí s žádostí o zkrácení mého trestu. Pojďme si to tedy trošku rozebrat..

Proč si sepisuji žádost a co od toho očekávám

Popravdě řečeno, jsem vůbec neměl v plánu si o tuto žádost psát, protože vím že to co
jsem udělal bylo hodně přes čáru a že to už nikdy nevrátím. Ale skimo je skimo a mě
chybí RP s kámošema jako za starých časů a už se nemůžu dočkat, až si zas zahraju se
všema co jsem dříve RPil.

Co od toho očekávám.. Pfuu, přiznám se, že bych se nedivil když by mi to dzardys
zamítnul, protože se mnou měl dost práce a je to velký přestupek, u mě né první.
Každopádně pevně doufám že mi to o něco zkrátí.

Proč jsem vlastně udělal to co jsem udělal

Jednoho dne jsem si psal s jedním borcem přes discord a dostali jsme k tomu, že dřív
hrál na skimu, ale že je na tom momentálně špatně v životě (z osobních důvodů nebudu
rozebírat) a že už si nemá jak moc zahrát. Bylo mi ho líto, tak jsem mu poslal nějakou
tu korunu tzv. Do života. On mi následně řekl, že mi dá přístup k účtu a že si z toho můžu
cokoliv vzít. Přiznám se, v plánu jsem nic neměl, ale s kámošem jsme si po dlouhé
debatě řekli, že jdeme do toho. Kámoš se připojil na jeho účet a přepsal mi auta na mou
postavu s tím, že mu jedno pak hodím na jeho hlavní postavu taky.

Veřejná omluva

Chtěl bych se tu veřejně omluvit všem, komu jsem mým banem znepříjemnil herní
požitek z RP. Dále bych se chtěl omluvit Dzardysovi že se mnou měl tu práci, a zároveň
bych ho chtěl pochválit že svou práci odvádí velice dobře, protože na nás docela přesně
přišel.

A ponaučení?

Myslím si, že jsem se dostatečně poučil z toho co se dělá a co se nedělá. Je mi líto
všech banů co mám a chtěl bych všem dokázat, že jsem se v tomto ohledu ponaučil a
že mám to kvalitní RP.
Děkuji všem co si to dočetli až jsem, vážím si toho. Doufám, že se co nevidět potkáme
na serveru. Ciao!

Rokoto.

15.5.2024 18:50

Ahoj,

tresty vám nejsou vyměřovány a udělovány, aby se zkracovaly, pakliže máš potřebu tu portál takto poškozovat, stojím si za názorem, že by výše trestu měla být taková, aby vám opravdu vadila. Lidského přístupu se nám z vaší strany nedostalo, nevidím zkrátka důvod, proč by tato iniciativa měla vzniknout na straně portálu. Než něco provedete, tak si to rozmyslete, pozdě bycha honit. Žádost ti zamítám, přečkej si celý trest.

Dzardys
Team Manager