Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN

16.5.2024 01:24

cau, hele prosimte chtel bych se zeptat za jaky trash rp jsem dostal ban ted a jeste ze jsem porusil pravidlo 21 ano protoze typek tam ramoval a nic nerpil tak jsem mu napsal jestli je debil thats all a o tom trash rp nevim 

16.5.2024 02:13

Ahoj Swizzy,
jistě se můžeš zeptat, mile rád ti to povím. Opravdu netolerujeme na serveru nějaké jebání se hlavou či podobné výlevy. Věřím, že to dokážeš zaRPit lépe bez zbytečných vulgarismů. 

K tomu pravidlu 21. bych rád ještě řekl, že si nenadával do deb.. ale rovnou do č... Nebudu to tady psát, jistě moc dobře víš co si psal. 

Je to tvůj druhý ban za TrashRP, pokud nevíš co a jak tak můžeš kontaktovat přes /hc nějakého helpera, který ti mile rád pomůže a vysvětlí, co se bere jako trashRP.

Dále tvrdíš, že hráč do vás ramoval a že neRPil nic. Já tedy nevidím žádnej report ani ticket na to, aby si situaci nahlásil. Jistě znáš pravidlo číslo 8 a jsi si vědom, že nenahlášení porušení pravidel se taktéž trestá.

Jelikož nežádáš o unban a ani ses moc nerozepsal, tak to tady uzamknu.

Přeji ti klidnou noc,
Havliii