Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o unban

jozefkratky

Hráč

3
16.5.2024 10:00

Žiadam o unban je mi luto čo som napísal holyskovy a to že to nevieš pochopit tak s tým už nič neurobím hold aj taký su ludia mávol si nad tým rukou ale ideš to tu riešit ja proti tebe nič nemám ale nič si nenecháš vysvetlit chcel som ti povedat v hre že si robím srandu ale dal si mi ban za nič už ked tak to mali riešit psa nie ty obisiel som to lebo sa mi nechcelo vracat a ist cez kade aké uličky aby som prešiel kludne mohol byt zaprataný aj jeden pruh a nie oba dva ja proti tebe problém nemám ty zjavne ano lebo to iste spravil kamoš ale jemu si nedal ban takže je tam niečo osobné preto som po tebe vyletel ty si v tej hre adminom šak nevieš ani poriadne rpit ešte nie aby si rozhodoval či niekto ma dostat ban alebo nie a dalšia vec permu si mi nedal ty ale druhý admin uzavriet to môze on nie ty zaujmavé že vždy ked som nieco chcel od teba si bol uplne neochotý voči mne a vždy si to spravil len tak aby to tebe vyhovovalo ked tam bol druhý admin tak uplne v pohode spravil čo som potreboval len ty máš proti mne niejaký problem tak napiš podme to vyriešit to že mi perma zostane mi je jasne a v celku mi to je jedno len mi šlo o ospravedlnenie a už ked som to siel pisat tak som to napisal cez žiadost o unban pretože som si povedal že to skusim ked si mysliš že perma ma položí kamarát ja mám ine veci na praci ako riešit tvoje trapne bany ja niesom jeden z tých 12 ročných faganov čo sa rozplače kvoli tomu lebo dostal ban a pojde plakat mamine na kolená šlo mi len o to ako sa ku mne stale chováš neochota drzý stale kvoli tomu že si admin si mysliš že si pánom celeho sveta a to ma na tom najviac štve lebo ty si nevieš uvedomit svoje chyby ale iních neustale buzeruješ skus sa pozriet na to čo ty robíš a potom rieš to čo spravili druhý dobre nemám naladu na to riešit taketo trapne veci toto čo robíš nieje ani choroba mne ta je normálne lúto ale aj tak len mávneš rukov a ani to sem nedočidaš takže asi tak 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Urážlivá komunikace
16.5.2024 10:58

Ahoj, když se tu projevuješ tak, jak se projevuješ, tak vlastně ani já nemám zájem ti vyhovět. Takové hráče jako jsi ty tu nevítáme. Neumíš si podat žádost a když už ano, tak ji sepíšeš za pár vteřin nebo si ji naopak pleteš se stížnostmi a všemi různými dalšími subfóry, kam se tento text hodí. Až dospěješ a opravdu přijdeš k rozumu, podej si žádost. Pevně věřím, že sám dokážeš usoudit, kdy tato doba nastane, a podle toho bude vypadat tvá žádost. Zamítám a žádám tě, ať to v brzké době nezkoušíš znovu - já ti určitě nevyhovím.

Dzardys
Team Manager