Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o smazaní trestního rejstříku

Hwery

Hráč

29
18.5.2024 18:31, naposledy upraveno 18.5.2024 19:56 uživatelem Hwery

Podatel: Martin Marusič

Věc: Chtěl bych požádat o smazaní trestního rejstříku.

Odůvodnění: 

Zdravím,

Vážení soude rád bych si podal žádost o smazaní trestního rejstříku. Můj rejstřík mi braní jít za sví mi sny chtěl bych se uplatnit tady ve státu jako Záchranář u ZZS a dozorce u Vězenské služby. Podle mě uplynula dlouhá doba od mého posledního zápisu a na 100 procent vím že jsem se zlepšil a chtěl bych tou to cestou pokračovat furt mám okolo sebe dobré lidi který mě podporují a já bych chtěl jím taky pomáhat a podporovat.

Tak se obracím na vás vážení soude vím že to byla chyba a vím že už se to nestane rád bych vás teda požádal o vyhovění smazaní mého rejstříku. 

Bohužel se mi dnes stala že jsem přehlídnul auto na křižovatce a mam pokutu za bezohlednou jízdu za to se velice omlouvám. 

S pozdravem

Martin Marusič

Záměr: Smazaní trestního rejstříku Martina Marusiče.

Přílohy: ----

20.5.2024 08:46

Adresát: Martin Marusic
Věc: Odpověď na podnět

Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas