Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

AFK, NonRP Injuries

xylicxo

Hráč

28
20.5.2024 00:43, naposledy upraveno 20.5.2024 00:47 uživatelem xylicxo

Dobrý večer, dnes před pár minutami jsem dostal ban za afk a nonRP injuries od @kocvin .

Normálně jsem měl RP předtím, pak chvíli na tom jsem jel a jaksi jsem dostal menší lag a trochu narazil do lampy, nic extra, jen ťukl, vzhledem k tomu že jsem měl na vozidle rám tak to nebylo vůbec vážné. Dal jsem si report a během toho jak jsem čekal jsem si musel odběhnout na záchod. Jak jsem se vrátil tak jsem měl ban za afk a nonrp injuries. Proto žádám o zkrácení nebo aspoň možnost adminovi zaslat logy toho co tomu předcházelo.

20.5.2024 00:56

Ahoj, o možnost doložit logy žádat nemusíš, ty logy nám k žádosti přikládej prosím automaticky.

Dzardys
Team Manager

xylicxo

Hráč

28
20.5.2024 00:59, naposledy upraveno 20.5.2024 01:00 uživatelem xylicxo
20.5.2024 01:12, naposledy upraveno 20.5.2024 01:14 uživatelem kocvin

Ahoj, je mě úplně fuk jestli si byl na záchodě, nebo na měkáči, a nebo si spal. Z logu je zřejmé že si byl nepřítomen a vzhledem ke tvé historii(4x AFK), asi nebylo co řešit. Lampa není párátko, status jsem neviděl, ty si byl deset minut off a proto si dostal ban. Za mě není moc co řešit, zkrácení nečekej.