Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN

20.5.2024 15:37

Milý týme serveru Skimo

Rád bych se s vámi podělil o svou situaci ohledně mého nedávného bannu za cheating. Než začnu, chtěl bych zdůraznit, že jsem vždy hrál férově a snažil se dodržovat pravidla serveru. Cheaty jsem nikdy nepoužíval a nemám žádný zájem o nečestné praktiky.

Byl jsem velmi překvapen, když jsem obdržel ban za cheating, protože jsem se snažil být aktivním a loajálním členem komunity. Rád bych se dozvěděl, jaké důkazy vedly k tomuto rozhodnutí, protože jsem přesvědčen, že došlo k omylu.

Prosím, vezměte v úvahu moji dlouhou historii na serveru a mé snahy o podporu zábavy a férového hraní. Doufám, že se mi dostane příležitosti vysvětlit svou situaci a vyvrátit jakékoli nedorozumění.

Děkuji vám za vaši pozornost a čas, který jste věnovali čtení mé žádosti. Doufám, že se mi dostane příležitosti vrátit se na server a pokračovat ve hře s ostatními hráči. 

s pozdravem swizzy 

20.5.2024 16:23

Vážený uživateli, ban za cheating jste obdržel od anticheatu, který pravděpodobně detekoval nějaké nezvyklé chování, což může být triggerování server eventů, noclip, či jiné.

Mimoto byste svou žádost neměl mít napsanou skrze ChatGPT, ať se jedná o jakýkoliv trest.

Ale teď trochu vážně, jestli si myslíš, že ti to někdo uvěří, tak se vážně mýlíš, k žádosti vygenerovanou AI se raději vyjadřovat nebudu.

20.5.2024 16:38

pres ChatGPT to nebylo ale ok 

jako visco nedela mi to problem se spoofnout ale proc bych to delal kdyz ani nevim za co jsem ten ban dostal jsem se jenom napojil

21.5.2024 08:31

"jako visco nedela mi to problem se spoofnout" je asi dost vypovídající. Ban jsi dostal od anticheatu, ne od administrátora, vzhledem k toku hráčů, kteří zde průběžně hrají, je stroze nepravděpodobné, že by došlo k omylu, zejména pokud nám tu následovně vyhrožuješ spoofováním. K cheaterům máme nulovou toleranci.

Dzardys
Team Manager