Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban lebo jsem dostal prodloužení


rudaneka122

Hráč

10
22.5.2024 15:07

Dobrý odpoledne dostal jsem ban za moji blbost chápu to sem si toho vědom ale teď sem zjistil že mam prodloužení o 3 dny tak ještě otázka jakoby to mam ještě ban na den nebo na další 3 dny ale teď moje prozba prosím fakt moc už neudělám takovou blbost že jsem nikomu psal na inzerát něco o koupě auta klidně to auto nebudu brát moc prosím hlavně chci hrát zas skimo lebo abych řekl něco z mé strany tak rád sem za to že sem tam zas nehrál sem tam něco přes rok a už sem taky nějak vědomoste se naučil se chovat normálně přiznávám že jeden admin který mi teď udělil ban jakoby prodloužení on mě zna a ja se fakt změnil už slibuju že nebudu už tak hrozný prosim o unban moc prosím 

 

 

22.5.2024 23:31

Ahoj rudaneka122!

Vezmu to velmi stručně. Včera ve večerních hodinách si dostal prodloužení za přihazování do inzercí v době aktivního banu. Čekal bych od někoho jako jsi ty že se ze svých chyb poučil a že bude dělat vše pro to, aby nemusel být trestán. Hledíc do tvé historie kde si za poslední tři dny právě dokázal dostat dva bany plus to jedno prodloužení a všechny tresty jsou od mojí osoby.

Jsem rád že tvrdíš že ses poučil, ale já ti to bohužel teďka nevěřím. Budu rád, když mě dokážeš přesvědčit o opaku. Chápu že hraješ po delší době, pravidla se nějak nezměnila a tvůj čas můžeš teď věnovat do edukace pravidel. Na serveru máme i helpery, který tě mile rádi vezmou na zaučko, nebo ti mile rádi vysvětlí, to co ti není jasné. Lepší se třikrát zeptat než abys byl trestán.

Zkrácení ti zamítám, prodloužení si dostal včera, tudíž se za dva dny můžeš opět vrátit do hry. Já budu doufat že ses poučil a že tě již já, nebo někdo z kolegů nebude muset trestat.


S přáním pěkné noci,
Havliii


Powered by LeoSight IFS
LT~21