Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UnBan

Prassat

Hráč

5
22.5.2024 19:56

Zdravím, @Puding Vím že jsem si již jednou o unban žádal a neúspěšně ale zkusím zda se na mě štěstí neusměje. Již uběhla nějaká doba a já si již uvědomil že jsem jednal špatně. Přiznávám že jsem si měl dát status a tu nehodu RPit ikdyž jsem neviděl to že by mě druhá strana nabourala a tým mě přetočila a já naboural do betonového mostu. Nyní bych se asi zachoval jinak ale to již nezměním. Vím že i mám nějakou historii a vím že nejsem zrovna takzvaný ukázkový hráč ale bohužel mám špatnou vlastnost a tou je že jsem prostě výbušný a když se mi stane něco co se stalo tak jednám zbrkle a špatně což si uvědomím a lituji toho až později. Kdybych druhou šanci dostal tak už zkusím zachovat klidnou hlavu a jednat dle pravidel. Jinak se omlouvám za mé arogantní chování a tým mám na mysli to Noa co jsem ti napsal. Abych řekl pravdu tak každý má hranici arogance někde jinde a mně to tak zlé nepřišlo ale vyznělo to velmi nevhodně což nemělo být tak mířeno ale bohužel se tak stalo. Jak jsem již psal věřím že jsi hodná duše a dáš mi druhou šanci. Děkuji za přečtení.

27.5.2024 00:17

Ahoj, jelikož ti do konce banu zbývají cca dva týdny, a já si stále myslím že by sis to měl odpykat tak ti to bohužel zamítnu.