Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban na Discordu - @Dzardys


macaczE

Hráč

10
22.5.2024 20:30, naposledy upraveno 22.5.2024 20:30 uživatelem macaczE

Zdravíčko kafíčko, Dzardysi a všichni čtoucí tuhle žádost

 

Omluva :

Důvod banu si již nepamatuji, ale ať to bylo cokoliv, tak bych se chtěl omluvit všem, ke kterým jsem se choval nevhodně a podobně. Slibuji, že se takového chování nebudu dopouštět a budu se chovat se vší slušností ke všem osobám.

Důvod proč bych měl dostat unban :

Tak myslím si, že jsem se od mého posledního unbanu na Skimu hodně změnil - chovám se slušně, RPím jak se patří a sluší a snažím se nedělat problémy, což se mi zatím daří - nedostal jsem ani jeden ban ( což je mimochodem na moji historii veliký pokrok, kdo ví, ten ví :D ). Snažím se více zapojovat do různých akcí a celkově více přinést serveru např. založení a snažení se vybudování firmy. Tady tyto důvody jsou za mě pádným důvodem, proč bych měl dostat unban na Discordu, avšak admin to může vidět jinak což samozřejmě budu respektovat.

 

Závěr :

Děkuji za přečtení až sem a doufám tedy, že dostanu unban. Hodně štěstí v životě všem.

(mimochodem discord : maca99 ) :D

23.5.2024 18:51

Jen výtažek pár posledních zpráv, pokud máš potřebu tady trollit a myslet si, že jsi jakkoliv vtipný, upřímně je mi takového smyslu pro humor nehorázně líto a přeju ti co nejvíce úspěchů na současné cestě k nabytí rozumu. Unban ti udělím, asi nemám důvod tě teď nějak držet, pokud se takové jednání bude opakovat, asi bez debat o tom, že znovu takovou šanci nedostaneš, viď.


Dzardys
Team Manager


Powered by LeoSight IFS
LT~23