Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkracení

27.5.2024 20:32, naposledy upraveno 27.5.2024 20:33 uživatelem Bxzyyy

Zdravím,z nudy jsem se rozhodl přejít na muj romský character- Marcus Zásuvka. Rozhodl jsem se že skočím pod auto (za učelem vymáhat peníze jinak zavolám PSA),tak jsem učinil následně jsem rpil injuries,status jsem měl obsáhlejší. V ic chatu jsem používal romskou mluvu-more,chas kar atd. Na místo přijela policie po zdlouhavém hádaní se v ic světě. Vše se dořešilo a já šel za mřížě. Následně mě mamka zavolala že musím jít nakoupit,svojí matku jsem poslechl a šel jsem do obchodu Lidl.

Jakmile jsem přišel zpět uvědomil jsem si že po mě člen A-teamu @magovec požadoval logy z 18-19 hodiny.

Zhlédl jsem video na tutorial co mi poslal spoluhráč co byl u celé rp akce.

Logy jsem našel,a byl jsem zcela připraven je náhrat. v tu chvíli mě zaskočila tahle věc co vidíte na obrázku.

Děkuji za vysvětlení banu.

Přeji hezký pod Večer Bxzyyy.

@magovec

27.5.2024 23:01

Zdravím tě,

Ban máš přesně za to, co jsi nám sem poslal. Absolutně nebudu respektovat to, že se mi budeš v OOC chatu vysmívat reakcemi "xdddddd". Co dále nebudu trpět je to, co jste dnes s kolegou předváděli. Ať už se bavíme o samotné RP akci, kde jsem na vás narazil, nebo o akci v PSA celách, kde jste záměrně dělali bordel, abyste si vyžádali pozornost PSA.

Chápu, že z vašeho pohledu se může jednat o hrozně vtipnou věc, ale pro okolí to je RP, které zde budovat nechceme. Proto vás oba s kolegou žádám o to, abyste si našli jiný způsob zábavy, než je zakládání nových charakterů, které budou fungovat jako TrashRP mašina - drogově závislý, postava pouze na provokaci ostatních, postavy na ujíždění a dělání bordelu. Unban ani zkrácení nezvažuji vzhledem k tvé historii.

S přáním pěkného večera,
magovec