Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban | SovietDog

SilveR

Hráč

44
2.6.2024 22:12

Zdravím, dostal som ban na 5 dní za Metagaming, ale nie som si ničoho takého vedomí. Na pravidla si dávam obzvlášť pozor aby som niečo neporušil. Bol by som rád za vysvetlenie.

Na postave Mike Silver mám pozemok s autobazárom ktorý ma nastarosti Jamie White (( @Skypper )) od samého začiatku, všetky inštrukcie dostal na začiatku že nech si tam robí čo chce a splatí dlh. Na tej postave už moc nehrávam ale viem že všetko bolo IC povedané. Nevidím v tom žiadny problém.

Prosím o predloženie dôkazu kde som sa dopustil metagamingu a žiadam aby bol ešte topic otvorený aby som mal šancu sa obhájiť poprípade vysvetliť viac, predom ďakujem.

@SovietDog

4.6.2024 02:13

Dostatečným důkazem, jenž pro mě byla rozhodující pro tento ban se stála fotografie, která mi byl poslána a to z discordu, který se v seznamu schválených IC Discordu ne nenachází. Na fotografii šlo jasně vidět to že řešíte IC věci v OOC (jelikož jak jsem řekl, není to schválený IC discord), tak jsem byl nucen vás za tohle potrestat (a to nechci ještě vědět co všechno v tom textu proběhlo a není to na fotografii.). Zde není co jiného řešit, jestli máš něco do IC a tak to řeš přes IC (IC schválený discord, Iris, ingame SMS či telefonát), nikoliv jinde. Snad jsem ti odpověděl na vše podstatné a jelikož tohle není žádost o unban, tak tohle zavírám. Pokud stále stojíš o zkrácení, prosím o správné formulovaní žádosti, tak jak by měla vypadat.