Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban v.2 | SovietDog

SilveR

Hráč

43
4.6.2024 18:10

Žiadosť o unban

O čo žiadam : Žiadam o unban a zrušenie trestu z histórie banov.

Prečo o to žiadam : Viem že daný trest mi bol daný neprávom.

Obsah : Dobrý deň, bol som zabanovaný dňa 2.6.2024 o 21:55 z dôvodu metagamingu.

Nesúhlasím s daným trestom z dôvodu neporušenia pravidla č.11.

Znenie pravidla -"Hráč nesmí informace z OOC využít v IC světě (tzv. Metagaming). PM jsou také OOC chatem a je zakázáno si jejich prostřednictvím zjišťovat IC kontakty, např. telefonní čísla. Stream, screenshot atd. je OOC materiál, pozice, frekvence vysílaček apod. není povoleno využít ICly. Zakázáno je taktéž nabádat k Metagamingu (tzv. Metabaiting)."

Údajný dôkaz o porušení pravidla č.11 - Fotografia porušenia

JA som o žiadný z predošlých dôvodov nezisťoval (tel.č, kontaky a pod) a ani žiadnu informáciu ktorú som (ne)dostal v OOC tak som nijak nevyužil v IC svete.

Vyjadrenie k správam v dôkazovom materiáli hore -

Jamie : Dojdeš ? Už mam nejaký lóve.

(Nikde nieje napísané že je zakázané sa opýtať hráča kedy príde na server, málo som chodil na server a aby som pripojil tak mi aj rovno napíše za akým dôvodom. To tiež nieje nijaký metagaming ak toto chceš považovať ako metabaiting kľudne to tak môžeš využívať ale zase je porušenie na strane Jamieho a nie mňa..)

Jamie : A môžem makať v bazaru ?(zjednodušene)

(Autobazar sa zakladal na tom že já kúpim pozemok a nič viac neriešim, tak to je zaerpene IC. Túto otázku mi Jamie dal v OOC zrejme pretože sa chcel uistiť aj OOC že či všetko je v pohode, tiež v tom nevidím problém. IC furt VIE že to má on na starosti takže moju odpoveď ani nemá jak využiť keď to v IC svete sám vie.)

Slova SovietDoga - "Na fotografii šlo jasně vidět to že řešíte IC věci v OOC"

Vyjadrenie - Áno riešili sme IC v OOC ale NIKDE to nieje v danom pravidle zakazané, zakázane je použitie danej informácie, ale keď že IC je všetko zaerpene tak ako má(v tom 3-tiom mesiaci), tak z daného chatu Jamie nemusí ani nič využiť v hre. Už to nenájdem keď že autobazar sa riešil v 3-tiom mesiaci tohto roku.

Stojím si za tým že som sa žiadneho porušenia daného pravidla nedopustil, takže verím že daná situácia bude férovo a aj ty tomu prídeš na na rozum, iba sa riadim písaným pravidlom. Ak mi nebude vyhovené aj tak si budem stať za tým že som nič neporušil a hrdo budem niesť tento "neopravnený ban".  

Dúfam že to napísal všetko zrozumiteľne a jasne.

Prajem pekný zvyšok dňa,

SilveR.

@SovietDog

5.6.2024 02:08

No to si doufám děláš pouze legraci a nemyslíš tohle vážně. Předešlý topic jsi schopen napsat jako člověk a potom vydáš něco takového? Upřímně ti říkám že jsem to nečetl a číst ani nebudu, k tomu se váže i to že ti to rovnou zamítám. Jestli to chceš rovnou řešit takovým způsobem, tak ti už teď říkám že si nemusíš podávat další žádost. Počkáš hezký až ti tento trest vyprší. S tím že jsi předešlý topic byl schopen vydat jako člověk a potom vydáš tohle, je za mě plivnutí do tváře a když to tak chceš, tak to bude podle tebe. Žádost zamítám, další si prosím nepodávej bude ti automaticky zamítnuta.