Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Deff

Hráč

6
6.6.2024 18:26

Dobrý den

dnes v 18:10, 6.6.24 jsem dostal ban na 3 dny za cop provoking a troll.

Chtěl bych se za to omluvit a nechtěl jsem dělat potíže, 2krát jsem vyjel ve stejnou dobu jako jeden policista a tím pádem jsem ho bloknul ve výjezdu, a za to se omlouvám.

Ten troll nebyl úmyslný, jen jsem se nudil a zkusil jsem to 2 krát, a opravdu se omlouvám.

Nechtěl jsem dělat potíže a ještě přitížit situaci, ale podle mě ban na 3 dny je dlouhá doba, tak bych vás poprosil o zmenšení trestu nebo o unban, a slibuji že se už nepokusim provokovat policisty, vím že je to pro ně někdy náročné, hlavně z lidma který dělají naschváli.

Plus bych se chtěl omluvit adminovi, že to semnou musel řešit a spíše radši mohl pomáhat někde jinde.

Ban byl od @nereznavzdy a důvod Cop provoking, troll.

Prosím o zpětnou vazbu a o milost, nechtěl jsem dělat problémy.

misatorcz

Hráč

53
6.6.2024 19:45

ok

Deff

Hráč

6
6.6.2024 20:02

Přes AI jsem to opravdu nepsal, realně jsem to psal asi 15min, a vim jak dělat žádosti o unban, takže jsem to měl celkem rychle.

S mýma 600h na skimu opravdu nepotřebuju něco psát přes AI.

Píšu to jen tak aby bylo jasno.

Deff

Hráč

6
6.6.2024 20:11

a toto vyšlo zase mně, stejný text a najednou jiný hodnoty AI

7.6.2024 00:03, naposledy upraveno 7.6.2024 00:06 uživatelem nereznavzdy

Zdar,

důvod trollu si dostal jednoduše i kvůli například tomu to:

Hloupý stereotyp a vlastně, co tak koukám, žádné jiné slova moc tvá postava při této situaci skoro ani nevyslovila.

Cop provoking byl jasný, začal si bezdůvodně vybržďovat a blokovat odtahovku po tom, co si tam asi tak 10 minut jezdil furt dokola.

Trest si zasloužíš v plné délce, zkus zapracovat na kvalitě tvých postav!