Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání záznamu z trestního rejstříku

7.6.2024 13:15

Podatel: James Mason

Věc: Žádost o vymazání záznamu z trestního rejstříku

Odůvodnění:

Vážený soude, 

tímto podnětem bych rád zažádal o výmaz mého jediného záznamu z trestního rejstříku, který nyní obsahuje. Přišel jsem o své zaměstnání, které mě vždy naplňuje a ve kterém bych chtěl někdy i pokračovat a tento záznam mě také natolik ponaučil, že bych nikdy nic takového znovu už neudělal. Jíž více než několik měsíců jsem zanechal svého chování, které bylo někdy problémové. Celý život jsem jednal vždy spravedlivě, správně a zachránil jsem několik lidských životů. 

Zpytuji svědomí nad tímto jediným činem a prosím soud, aby projevil schovívavost v této žádosti. Toto bylo moje jediné porušení a rozhodně nechci mít nějaký další záznam vzhledem k tomu, co mi to způsobilo. 

S pozdravem, 

Mason 

Záměr: Vymazání trestního rejstříku 

Přílohy: N/A

13.6.2024 08:27

Adresát: James Mason
Věc: Odpověď na podnět

Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Vaší žádost jsme vypracovali prostřednictvím ZSP, jehož kopie rozsudku Vám bude zaslána na Vaši korespondenční adresu.

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas