Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

CRUSADER

Hráč

14
8.6.2024 23:11

Krásný večer,

žádám o unban, popřípadě komentář k banu, který jsem dostal od @kormoo za NonRP fear.

Ze svého úhlu pohledu pokládám ban za nepřiměřený. Okřiknutí PSA neberu za nijak zvlášť závažný delikt, od místa zákroku jsem byl dostatečně daleko, nebyl jsem ozbrojen ani jsem žádným jiným způsobem neohrožoval onen zákrok. Žádná spolupráce od PSA ode mě nebyla vyžadována, pouze abych opustil prostor. To, že na mě někdo míří zbraní, ano beru v potaz že to není příjemná situace, nicméně pokud vím, že se jedná o orgán veřejné moci, tak očekávám, že bez patřičného důvodu nebude zbraň použita. Nehledě na to, že ona RP akce trvala sotva 2 minuty souvislého RP. Také podotýkám, že mi byl ban udělen, když už jsem místo opouštěl.

Proto žádám o zrušení banu v plném rozsahu.

Děkuji za přečtení a váš čas.

8.6.2024 23:16

Ahoj, ban ti určitě rušit nebudu, každopádně ti ho rád zkrátím, žádost za něco stála a nějakou dobu si byl bez banu, ale nemůžeš se zlobit za to že nedostaneš unban.

Tvrdíš že PSA je orgán veřejné moci, dva členi ART tě vykážou z místa a ty na ně začneš řvát co tam dělaj za humbuk a že jsou magoři, ukaž mi jak tohle uděláš v realitě, budeš mít koule a půjde řvát na chlapáky ze zásahovky že jsou magoři a dělaj humbuk? Ne, neuděláš to.

Až se dostanu do hry tak ti ban zkrátím o 20 hodin, měj se.

kormoo