Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o un-ban a omluva

9.6.2024 13:54

Vážený administrátorský týme,

rád bych Vás tímto požádal o zrušení mého banu na serveru Skimo RP. Uvědomuji si, že jsem porušil pravidla tím, že jsem se pokusil o A2A, a za toto jednání se upřímně omlouvám.

Chci se Vám omluvit za své chování. Uvědomuji si, že porušení pravidla A2A bylo nesprávné a v rozporu s pravidly, která slouží k udržování pořádku a spravedlnosti na serveru. Moje jednání bylo neuvážené a způsobené špatným úsudkem.

Rád bych Vás ujistil, že jsem se ze své chyby poučil a že se to už nebude opakovat. Vážím si příležitosti být součástí této komunity a velmi mi na tom záleží. Proto Vás žádám o druhou šanci a o zrušení mého banu.

Ještě jednou se omlouvám za své chování a doufám, že mi umožníte napravit své chyby a být znovu součástí Vašeho serveru.

S úctou, Kopamax

Foxx4351

Hráč

23
9.6.2024 17:45

Ahoj Kopamax,

viděl jsem Tvou omluvu za porušení pravidla A2A a chtěl bych Ti napsat jako jeden z hráčů. Chápu, že každý může udělat chybu, ale omluva by měla být upřímná a od srdce. Všimli jsme si, že Tvá omluva byla asi vytvořená pomocí AI nástroje. To je trochu problém, protože to nevypadá, že bys to myslel vážně.

Věřím, že máš na to napsat vlastní omluvu, kde ukážeš, že chápeš, co se stalo a že to bereš vážně. Stačí, když napíšeš pár vět vlastními slovy, kde vysvětlíš, co se stalo a proč to už nebudeš opakovat. Myslím, že to bude fér vůči všem ostatním hráčům, kteří se snaží hrát podle pravidel.

Těším se, že to vyřešíš a budeme si dál společně užívat hru bez dalších problémů.

S pozdravem,
Foxx4351

9.6.2024 18:59

Vážený Kopamaxi,

děkujeme za Vaši žádost o zrušení banu na serveru Skimo RP. Vaší omluvy a lítosti si vážíme. Nicméně, po pečlivém zvážení jsme se rozhodli Vaši žádost zamítnout. Jedním z důvodů je, že při sepisování Vaší žádosti jste využil pomoc AI, což je v rozporu s hodnotami komunity.

Doufáme, že toto rozhodnutí pochopíte a vezmete si z této situace ponaučení. Přejeme Vám vše nejlepší do budoucna.

S pozdravem,
Administrátor Dzardys, tým Skimo RP