Dobrý den chtěl bych si zažádat o unban a chtěl bych se omluvit Adminovi @Pakandza za moje problémy co jsem dělal. Už je to celkem dlouhá doba od banu asi cca 1-2 roky chtěl bych si zase zahrát na vašem serveru s kámošema jako za starých časů, ale s tím že jsem si uvědomil že co z toho budu mít když budu dělat kraviny a problémy. Už nejsem takový jaký jsem byl dřív, že mi bylo úplně všechno jedno co jsem dělal, protože jsem se spoléhal že buď mě neuvidí a nebo že dostanu unban ale toto už je moje 2 perma a za tu dobu jsem si uvědomil že co to obnáší se chovat jako debil a ne jako normální člověk za tu dobů jsem hrál na různých serverech aji na FiveM a snažil jsem se nedělat problémy jako kdysi chápete byl jsem malý a bylo mi úplně všechno jedno co jsem dělal a kazil jsem tím RP ostatním hráčům často co u mě bylo tak byl nonRPinjuries a nebo nonRPdriving. Chtěl bych se omluvil za všechno co jsem udělal za tu dobů a chtěl bych se vrátit zpátky na Skimo. Přejí všem hezký zbytek dne aji těm co to četli.
Dobrý den chtěl bych si zažádat o unban a chtěl bych se omluvit Adminovi [user:4986] za moje problémy co jsem dělal. Už je to celkem dlouhá doba od banu asi cca 1-2 roky chtěl bych si zase zahrát na vašem serveru s kámošema jako za starých časů, ale s tím že jsem si uvědomil že co z toho budu mít když budu dělat kraviny a problémy. Už nejsem takový jaký jsem byl dřív, že mi bylo úplně všechno jedno co jsem dělal, protože jsem se spoléhal že buď mě neuvidí a nebo že dostanu unban ale toto už je moje 2 perma a za tu dobu jsem si uvědomil že co to obnáší se chovat jako debil a ne jako normální člověk za tu dobů jsem hrál na různých serverech aji na FiveM a snažil jsem se nedělat problémy jako kdysi chápete byl jsem malý a bylo mi úplně všechno jedno co jsem dělal a kazil jsem tím RP ostatním hráčům často co u mě bylo tak byl nonRPinjuries a nebo nonRPdriving. Chtěl bych se omluvil za všechno co jsem udělal za tu dobů a chtěl bych se vrátit zpátky na Skimo. Přejí všem hezký zbytek dne aji těm co to četli.