Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban na 60 dní od @Puding

15.6.2024 16:54

Zdravím všechny, kteří si čtou tuhle žádost,

Takže ban mi byl udělen 16.5.2024 od GA @Puding přímo za Nonrp injuries, DM, využívání interierů své jedné postavy pro benefit druhé, zneužívání animací, nenahlášení porušení pravidel, historie.

Shrnu to do bodů

Takže za 1.

NonRP injuries, nevybavuju si že bych nějaké  takové pravidlo porušil, sám mám nespočet banů za Injuries, ale v akci, která nastala v Dillimore si nevybavuji, že jsem při té akci porušil, rád bych, aby mi bylo podáno vysvětlení ohledně Injuries, děkuji.

táák za 2.

DM, ano tohle pravidlo jsem porušil byla to velká pitomost odemně. Nastalo to tak že jsem vykrádal obchod, potom jsme utekli, po pár minutách jsme se vrátili, abysme je všem dali PK. Rád bych se za tohle porušení omluvil, a slibuji že se takového nikdy nestane. To vám mohu slíbit.

za 3.

využívání interierů své jedné postavy pro benefit druhé, tu bych se chtěl obhájit, protože za postavu, kterou mám momentálně v docaru, má garáž, od které má kámoš klíče, vytvořil jsem si novou postavu a seznámili se znovu atd.. tak! Do garáže jsme zajeli z důvodu že jsem měl lagy ohledně FPS, fpska mi nemohli dosáhnout ani 20, tak tam zajel dal jsem si relog a potom jsme vyjeli hned po relogu z garáže.

za 4.

zneužívání animací, Tu bych se chtěl velmi omluvit, je to moje blbost že jsem nespočetně krát používal příkaz /crack. Ano jsem si vědom za tuhle chybu, která se již nikdy nestane. 

To je vše, ke kterému jsem se chtěl aspoň obhájit a omluvit. 

Teď bych se chtěl velmi omluvit GA @Puding, která mi dala zmíněný Ban. Velmi mě mrzí že se musela zaobírat takovou pitomostí.

Tak to je asi vše. Rád bych, kdyby se k tomu někdo obhájil. Budu rád za každej feedback.

17.6.2024 13:48

Ahoj, máš poměrně dost obsáhlou historii na to kolik máš hodin. Ban není zase tak moc dlouhý, a myslím si že je zaslouženě. Proto ti to zamítnu.