Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro úpravy motorových vozidel

Apetit

Hráč

26
16.6.2024 19:32

Podatel: Majitel F&W Company - Samuel Fuci

Předmět: Žádost o udělení koncese pro úpravy motorových vozidel

Vážení zástupci kongresu

Já, Samuel Fuci majitel F&W Company bych chtěl požádat o udělení koncese pro úpravy motorových vozidel.

Důvod proč o koncesi žádám je takový že bych chtěl v naší firmě upravovat vozidla, moje firma se nyní zajímá o rozvoz přepravních dokladů, střežení objektů a převoz kamionem, byl bych rád kdyby jste mi dali tu možnost aby se moje firma mohla rozvíjet dále, později bych chtěl žádat o další koncese a budu rád, když mi s tímto vyhovíte.

Předem děkuji za váš čas věnovaný přečtení této žádosti a případné vyhovění. 

S pozdravem Samuel Fuci

laceyabysss

Hráč

39
23.6.2024 13:11, naposledy upraveno 23.6.2024 13:11 uživatelem laceyabysss

Adresát: PO F&W Company zastoupena PO Samuel Fuci ((@Apetit))

Věc: Odpověď na podnět.

Vážený pane Fuci,

Váš podnět přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktován inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro úpravu motorových vozidel Vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informován prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku.

Orlando Anderson, J.D.

člen Kongresu San Andreas

29.9.2024 09:38, naposledy upraveno 29.9.2024 09:38 uživatelem Kolpanek

Adresát: Samuel Fuci (( @Apetit ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Fuci,

omlouváme se za pozdní odpověď na Váš podnět. Váš podnět již skutečně přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktován inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro úpravy motorových vozidel Vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informován prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku. 

E. Hawkins

Mgr. Elizabeth Hawkins
místopředsedkyně Kongresu San Andreas