Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o osvětlení důvodu banu.

laceyabysss

Hráč

40
18.6.2024 21:11, naposledy upraveno 18.6.2024 21:21 uživatelem laceyabysss

Pěkný dobrý večer přeji.

Před chvilkou jsem byl zaspamován několika hráči na discordu s tím, že jsem obdržel ban na jeden den za mixing od pana inkognito admina.

Rád bych znal důvod banu, jelikož si nejsem vědom toho, že bych někde mixoval v rozporu s pravidly. Budu tedy rád za případné osvětlení. Díky.

Přeju hezký zbytek večera.

18.6.2024 22:36

Ahoj, vědom si toho jsi, tak či tak jste na to byli upozorněni všichni. Jak jde ukázkově vidět, nejen tvou oblíbenou kratochvílí je mermomocné útočení na v podstatě cokoli Rataj-related, když se u toho mohou pobavit kamarádi na Discord serveru Vlády San Andreas. Tentokrát jsme na novém levelu, kdy zrovna nemáme moc jak rýpnout do Cornella, tak si rýpneme do Ratajem utvořené admin frakce - Ředitelství Policie San Andreas. Asi zprvu v pohodě, nevíte moc, jak se stavět k tomu, že pasivní postava vedená v čele frakce (mimochodem utvořená zároveň tak, aby si ji nikdy nikdo nemohl skrze skriptové limitace utvořit) nejde najít v MDC, tím pádem jsem na vás avizoval, abyste ji RPili pasivně.

Podívám-li se na všechny současné kongresmany, vidím zde hráče s četnými zkušenostmi v oblasti IZS a zároveň RolePlayem zkušené jedince. V takovém případě nedokážu pochopit, proč se zrovna v tomto případě představivost a kreativita některých limituje a jednoduše to odmítáte RPit nebo nevíte, jak se k tomu tedy stavět. No, ty to opět posouváš na jiný level a i nadále pokračuješ po svém.

Frakce Ředitelství Policie San Andreas nedělá nic, protože postava není aktivně dohledatelná v MDC, byť instruktáž vám předaná byla v opačném mínění. Ve výsledku tu nejde o to, co o frakci tvrdíš IC, jde o jednoduchý princip toho, že i přestože ti adminem byla nastavena fazonka RP, tuto odmítáš a jedeš si tu svou. Optám se tě, už jsi někdy napadl například nějaké NPC, že neexistuje jako IC postava, protože téže není dohledatelná v seznamu občanů státu? Například taková NPC na mýtných branách, to jsou imigranti, kteří zde pracují nejen načerno, ba dokonce zdarma, a nedělají tedy nic? Já zapomněl, ty kromě skriptové obsluhy prakticky nikterak nespadají pod kompetence Admin Teamu a tedy není zde důvod jim věnovat pozornost a šťourat do toho. Není to poprvé a dost zřejmě to nebude ani naposledy, srandičky sem, srandičky tam, pravidla ale porušovat nebudeme. 

Můj point je jednoduchý, odmítáš zde užít fantazii a pasivní RP, není to tedy samozřejmě jen tvůj problém, což mě upřímně z vaší strany mrzí. Trest jsem dopředu prokonzultoval a dostalo se mi právě zmíněného přirovnání s NPC, za které děkuji, jelikož převádí situaci na alternativu, kde k problémům doposud nedošlo. Trest si přečkej celý, pokud vám členové AT něco sdělí, není to pro srandu králíkům, pokud je vám nejasný konkrétní RP scénář, protože by má instruktáž třeba nemusela být dostatečná, což nepopírám, tak se určitě zvládnete zeptat. Doufám však, že od této chvíle jsme si dostatečně vyjasnili, jak se k RP máte stavět, a téže doufám, že se podobné projevy nebudou opakovat.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Pokud si přeješ trest zkrátit či zrušit, podej si žádost. Pokud s mým rozhodnutím nesouhlasíš, podej si stížnost. Do té doby tě žádám, aby ses zdržel další mermomocné sabotáže.

Dzardys
Team Manager