Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban, Holysek 7 dní

Partisan

Hráč

16
19.6.2024 15:48

Dobrý deň prajem, v poslednej dobe som začal robiť také zaujímavé pursuity pre PSA, že som proste utekal na autobuse. Nikto s tým problém nemal, nikto ma neupozornil na to, že nemôžem k úteku použiť autobus. 
úplne nerozumiem pravidlu č.0, neviem kde som toto pravidlo porušil.
zdravý rozum? ak myslíte útek, tak moja postava dôvod k úteku mala, a v autobuse je lepšie utekať ako pešo, že hej?
takže by som rád požiadal o unban alebo skrátenie, nikdy mi nebolo povedané, že nesmiem utekať na autobuse.
počas týchto útekov bol skoro vždy prítomný admin, žiaden problém s tým nemal. za tieto úteky som dostal len jeden ban, a to bolo za maličkosť, ktorá sa stala po úteku v CPZ.

Takže prajem vám pekný deň.

19.6.2024 17:17

Ahoj, moc teda nevím, co ti na tom přijde zajímavého, ale fajn, máme odlišný názor, to se stát může. Spíš mi z logiky věci vysvětli jedno.

Autobus si jdeš zapůjčit od nějakého pasivního dopravního podniku, možná zjednodušeně přímo od obecního úřadu. Musíš být zaměstnaný a evidovaný, pokud jsi pizzař, autobus nenastartuješ. Proč by ti byl umožněn přístup do autobusu poté, co jsi jej už jednou užil k nelegální činnosti, proč by si obec dobrovolně škodila a utrácela peníze za to, že stejně ví, že ten autobus vrátíš polorozflákaný, užívaný k nelegální činnosti, a ještě od tebe neuvidí ani korunu? Neřkuli, že ten autobus stejně nevrátíš ty, ale spíš až respawn civilních vozidel. Zkusil sis někdy v realitě třeba půjčit auto, nabořit ho, nevrátit ho, neplatit úhradu škod a poté přijít k téže společnosti, že si zas potřebuješ půjčit auto? Pokud jo, jak se na to tvářili, vyhověli ti?

Nejsem odpovědný za tvůj trest, neudělil jsem ti jej a tím pádem můj text nereflektuje postoj k trestu či jakýkoli závěr. Spíš tě jen žádám o úvahu.

Dzardys
Team Manager

19.6.2024 18:29

Jsem stejného názoru jako Dzardys, na žádost ti odpovím dříve, než se tu rozjede ještě nějaká diskuze, která bude bezpředmětná a bez důvodu. Jasně víš jak ty, tak i já, že si za podobnou věc už ban dostal a dostal jsem to sám potvrzené od administrátora, který ti minulý ban dal. Já ti dnes také jasně napsal důvod tvého banu, takže úplně nechápu proč se tu ptáš na důvod. A ne, zajímavé pursuity pro PSA to opravdu nejsou. Žádost o unban či zkrácení zamítám.