Caroline Ravens
Nadporučík Vězeňské služby San Andreas
DETAILY
Kontakty |
|
Řidičský průkaz |
4228, Fort Carson, San Andreas caroline.ravens@post.ic Tel. 190 000 |
|
Řidičský průkaz skupiny A Řidičský průkaz skupiny B Řidičský průkaz skupiny C |
Státní příslušnost San Andreas
|
|
Datum a místo narození 1.4.1997 Sacramento, CA, USA
|
PŘEDCHOZÍ ZAMĚSTNÁNÍ
Nadporučík, Vězeňská služba San Andreas, Las Payasadas
2023 - SOUČASNOST
Technik, ANTARES
2022 - SOUČASNOST
Personalista, Walker & Carlsson, Blueberry
2022 - 2022
Police Officer, Devonshire Community Police Station, Los Angeles
2019 - 2021
TSA Officer, Transportation Security Administration, Los Angeles
2018 - 2019
VZDĚLÁNÍ
The Graphics Design School, West Hollywood, CA
2014 - 2018
DOVEDNOSTI
Komunikace -------------------------- |
|
|
Počítačové znalosti -------------------------- |
Management -------------------------- |
|
|
Týmová práce -------------------------- |
Mezilidské dovednosti -------------------------- |
|
|
|
KONÍČKY
Cyklistika, jogging, plavání, cvičení, hudba, auta, baseball
JAZYKY
Čeština - C2
Španělština - C1
Ruština - B2
PRŮKAZY
Zbrojní povolení T1
Vážení členové Kongresu, tímto projevuji zájem ucházet se o post ředitele DOCARu.
Jmenuji se Caroline Ravens, narozená 1.4.1997 v Sacramentu, Spojené státy americké. Vystudovala jsem střední odbornou školu s maturitním vysvědčením, se zaměřením na web a grafický design, aktuálně se spíše zaměřuji na administrativu, která mě hodně naplňuje.
Moje cesta mě vedla různými pozicemi a oblastmi, kde jsem si osvojila potřebné zkušenosti, znalosti a schopnosti na efektivní vedení a zlepšování Vězeňské služby San Andreas.
Během uplynulého roku jsem pracovala jako členka v rámci vedení Vězeňské služby San Andreas. Přecházela jsem od nejnižších příček sboru až po vedoucího oddělení ostrahy. Tyto zkušenosti mi umožnily získat hluboké porozumění pro komplexnost práce, se kterou se vězeňský systém setkává, včetně řízení bezpečnosti ústavu, transportů odsouzených a personálního managementu.
V poslední době jsem byla zodpovědná za komplexní řízení vězeňského zařízení, kterým jsem byla pověřena bývalou ředitelkou. Aktivně jsem se starala o organizaci transportů odsouzených osob do vězeňského zařízení a personální management.
Věřím, že otevřená a transparentní komunikace je klíčem k úspěchu v jakékoli vedoucí pozici, zejména v prostředí, které vyžaduje vysokou úroveň důvěry a spolupráce.
Moje vize pro Vězeňskou službu San Andreas je vytvořit prostředí, které nejen zajišťuje bezpečnost, ale také podporuje reintegraci vězňů do společnosti. Chci využít svých zkušeností a dovedností k zavedení nových řešení, která přinesou pozitivní změny a zvýší efektivitu naší organizace.
Jsem přesvědčena, že můj profesionální profil a odhodlání odpovídají požadavkům této pozice. Věřím, že mé zkušenosti, znalosti a chuť k této práci mi umožní úspěšně vést a zlepšovat náš sbor.
Děkuji vám za zvážení mé žádosti a těším se na příležitost.
S pozdravem,
Caroline Ravens
Caroline Ravens
Nadporučík Vězeňské služby San Andreas
DETAILY
Kontakty |
|
Řidičský průkaz |
4228, Fort Carson, San Andreas caroline.ravens@post.ic Tel. 190 000 |
|
Řidičský průkaz skupiny A Řidičský průkaz skupiny B Řidičský průkaz skupiny C |
Státní příslušnost San Andreas
|
|
Datum a místo narození 1.4.1997 Sacramento, CA, USA
|
PŘEDCHOZÍ ZAMĚSTNÁNÍ
Nadporučík, Vězeňská služba San Andreas, Las Payasadas
2023 - SOUČASNOST
Technik, ANTARES
2022 - SOUČASNOST
Personalista, Walker & Carlsson, Blueberry
2022 - 2022
Police Officer, Devonshire Community Police Station, Los Angeles
2019 - 2021
TSA Officer, Transportation Security Administration, Los Angeles
2018 - 2019
VZDĚLÁNÍ
The Graphics Design School, West Hollywood, CA
2014 - 2018
DOVEDNOSTI
Komunikace -------------------------- |
|
|
Počítačové znalosti -------------------------- |
Management -------------------------- |
|
|
Týmová práce -------------------------- |
Mezilidské dovednosti -------------------------- |
|
|
|
KONÍČKY
Cyklistika, jogging, plavání, cvičení, hudba, auta, baseball
JAZYKY
Čeština - C2
Španělština - C1
Ruština - B2
PRŮKAZY
Zbrojní povolení T1
Vážení členové Kongresu, tímto projevuji zájem ucházet se o post ředitele DOCARu.
Jmenuji se Caroline Ravens, narozená 1.4.1997 v Sacramentu, Spojené státy americké. Vystudovala jsem střední odbornou školu s maturitním vysvědčením, se zaměřením na web a grafický design, aktuálně se spíše zaměřuji na administrativu, která mě hodně naplňuje.
Moje cesta mě vedla různými pozicemi a oblastmi, kde jsem si osvojila potřebné zkušenosti, znalosti a schopnosti na efektivní vedení a zlepšování Vězeňské služby San Andreas.
Během uplynulého roku jsem pracovala jako členka v rámci vedení Vězeňské služby San Andreas. Přecházela jsem od nejnižších příček sboru až po vedoucího oddělení ostrahy. Tyto zkušenosti mi umožnily získat hluboké porozumění pro komplexnost práce, se kterou se vězeňský systém setkává, včetně řízení bezpečnosti ústavu, transportů odsouzených a personálního managementu.
V poslední době jsem byla zodpovědná za komplexní řízení vězeňského zařízení, kterým jsem byla pověřena bývalou ředitelkou. Aktivně jsem se starala o organizaci transportů odsouzených osob do vězeňského zařízení a personální management.
Věřím, že otevřená a transparentní komunikace je klíčem k úspěchu v jakékoli vedoucí pozici, zejména v prostředí, které vyžaduje vysokou úroveň důvěry a spolupráce.
Moje vize pro Vězeňskou službu San Andreas je vytvořit prostředí, které nejen zajišťuje bezpečnost, ale také podporuje reintegraci vězňů do společnosti. Chci využít svých zkušeností a dovedností k zavedení nových řešení, která přinesou pozitivní změny a zvýší efektivitu naší organizace.
Jsem přesvědčena, že můj profesionální profil a odhodlání odpovídají požadavkům této pozice. Věřím, že mé zkušenosti, znalosti a chuť k této práci mi umožní úspěšně vést a zlepšovat náš sbor.
Děkuji vám za zvážení mé žádosti a těším se na příležitost.
S pozdravem,
Caroline Ravens