Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno změna příjmení

Justin1

Hráč

7
27.6.2024 14:29

Podatel: Dr. Ing. Justin Warker, DiS

Věc: Žádám o změnu příjmení 

Odůvodnění: Vážený soude, píši Vám s úctou a žádostí o změnu mého příjmení z Warker na Walker. Důvody, které mě k tomuto kroku vedou, jsou osobní a týkají se mého nedávného rozvodu a touhy vrátit se k mému dřívějšímu příjmení.Nedávno jsem se rozvedl s manželkou po 17ti letech manželství. Tento rozvod byl pro mě emocionálně náročný a znamenal významnou změnu v mém životě. Po celou dobu manželství jsem nesl příjmení svého bývalého partnera, které jsem si vzal při sňatku. Nyní, když se naše cesty rozdělily, cítím silnou potřebu vrátit se ke svému rodnému příjmení, Walker, které je pro mě symbolem mé identity a rodinných kořenů.Příjmení Walker má pro mě hluboký osobní význam. Je to jméno, které mi bylo dáno při narození a které jsem nesl až do svého sňatku. Tento návrat k původnímu příjmení pro mě představuje uzavření jedné kapitoly a začátek nové. Chci se vrátit k identitě, která mě formovala a kterou jsem vždy cítil jako součást své osoby. Navíc, toto příjmení je pro mě spojeno s mnoha krásnými vzpomínkami na mé dětství a rodinu, která mě vždy podporovala. Změna příjmení zpět na Walker mi také pomůže obnovit kontinuitu mé osobní a profesní historie. Mnoho mých přátel, kolegů a známých mě znalo pod tímto jménem a návrat k němu mi usnadní komunikaci a vztahy v osobním i profesním životě. Proto Vás žádám o schválení mé žádosti o změnu příjmení na Walker. Tento krok je pro mě velmi důležitý, nejen z emocionálního hlediska, ale také pro mé duševní zdraví a pocit sebeúcty. Budu rád, když mi vyhovíte. Děkuji 

S úctou,

Dr. Ing. Justin Warker, DiS

Záměr: Chci dosáhnout toho, že budu mít své rodné příjmení zpátky 

29.6.2024 19:50

Adresát: Justin Warker
Věc: Odpověď na podnět

Vážený podateli,

po přezkoumání Vaší žádosti došlo k rozhodnutí, že jí bude vyhověno a do matriční knihy budete zapsán pod příjmením "Walker".

S pozdravem

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas