Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN


28.6.2024 14:30, naposledy upraveno 28.6.2024 15:21 uživatelem Peaxxko

Zdravím Admin Team serveru SkimoRP na MTA:SA.

Nejprve bych se chtěl omluvit za své chování a vyjadřování se směrem na některé členy AT při řešení mého tématu na Fóru ohledně UNBANU. Choval jsem se tak, jako by se neměl normální člověk chovat, mrzí mě má chyba kterou jsem před několika měsíci učinil a já věřím že jsem za to byl potrestán správně a bez řečí. Šlo o to že jsem řešil svůj první ban zde na Skimu za " Metagaming či Powergaming " a řešil jsem to s některými členy či některým členem, že si nejsem vědom toho, že bych někdy toto pravidlo porušil, nebo jsem si to jen neuvědomil že se to stalo. Následně při řešení BANu jsem chytl nervy a začal jsem zde urážet některého z člena AT, opakuji se, omlouvám se tomu dotyčnému a chtěl bych se s vámi domluvit na zkrácení trestu nebo nejlépe, o plný UNBAN.

Udělení banu bylo na 250dnů za " Powergaming / Metagaming " + následné úrážky člena AT, zbývající čas je okolo 130dnů, ( v tento den )

Budu rád za opětovný feedback k mému vyjádření a budu rád, kdyby jsme se opravdu nějak domluvili, slušně a s rozumem. Děkuji, přeji hezký zbytek dne. ;)

28.6.2024 16:52

Ahoj, slušně a s rozumem jsi měl v prvé řadě jednat ty. Nikdo z členů AT tu není prostředkem pro vylití vlastní zlosti ani všemožné urážky ze strany hráčů a já rozhodně netoleruji, jsou-li členové AT v mezích výkonu své práce zde slovně či jinak napadáni, ať už v afektu či mimo něj.

Omluva z tvé strany je samozřejmě hezká a na místě, ale pokud shodíš porcelánový talíř z 5 metrů na kachle a ten talíř se rozbije, "promiň" ho už neopraví. Délka trestu je aplikována, aby došlo k uvědomění. Jak jsi sám řekl,

jeb*t Skimo a celej AT kterej ví holou pi*u a bany rozdává jak dárky na vánoce s časem, co si vygenerujou na netu

Být to urážka na jednoho konkrétního člena, rozhodnutí nechám na něm, zda ti v tomto ohledu odpouští, nicméně mám-li se zastat specificky celého týmu, věřím, že rozumné rozhodnutí padne jen tehdy, kdy tě nechám si trest odpykat celý. Tím spíše, protože si sám neuvědomuješ, koho jsi urážel, a do své žádosti to uvádíš modulární formou.

Přečkej trest celý.


Dzardys
Team Manager
📧 dzardys@leosight.cz
dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~23