Ahoj,
Dnes mi byl udělen ban.
Ban byl obdržený z větší přestřelky v Los Santos, popíšu tedy situaci.
Já, @neznamy#14417 a @Naomi jsme se projížděli, projížděli jsme MG, LS, LV a SF apod..
Zajeli jsme si opravit vozidlo přičemž @neznamy#14417 utekl z vozidla, my jsme tedy jeli za ním, následně jsme spatřili větší skupinku maskovaných. Bylo to na místě, kde sídlí firma osoby, kterou jsem za mou postavu dříve znal.
Povídali jsme si tam tedy s osobami, následně přišel Katsuki (osoba, která vlastní firmu, před kterou jsme stáli), já si s ním chtěl popovídat a ujastnit si, co se děje. Všichni měli stejné legitimačky, tušil jsem tedy, že se něco bude dít.
Poté jsem s Katsukim (osobou, která vlastní firmu, před kterou jsme stáli) prohodili pár vět. Z těchto vět jsme tedy zjistili to, že mají v plánu najét na gang, který sídli v LSku (Poison Bar). My tedy neviděli absolutně žádný problém v tom, že mému starému příteli pomůžeme. Navíc jsme se nudili a neměli nic jiného v plánu, obsáhlejší RP akce nás tedy lákala.
Sdělili jsme si tedy plán a šlo se na věc. Já, @neznamy#14417 a @Naomi jsme s naší skupinkou dojeli do LS a schovali jsme se v kopcích mezi stromy, čekali jsme na to, co se bude dít. Mysleli jsme si, že se vůbec nebude střílet a že vše proběhne s "klidnou" IC interakcí. Následně na nás začel střílet Raptor, co stál nad námi, střelbu jsme tedy opětovali a osobu zastřelili.
Po prvním výstřelu začaly střílet obě strany, v tuto chvíli jsme tedy ve střelbě pokračovali, jinak by jsme dostali PK.. Proběhla zde masivní přestřelka, z které jsem tedy Já, @neznamy#14417 a @Naomi vyvázli živí. Přestřelka pro mne skončila, byl jsem daleko od místa a nikdo kolem mě nebyl, vyvázl jsem bez jakéhokoliv postřelení..
Skočil jsem tedy do F10 (šel jsem na Wcko) a následně jsme si dal relog.
Při pokusu o napojení zpět mi byl udělen již zmíněný ban. Proto tedy prosím o vysvětlení banu či zkrácení.
Díky za přečtení až sem, všem přeji hezký den. :)
@Puding
(popřípadě se omlouvám za gramatické chyby, už mi to nemyslí..)
Ahoj,
Dnes mi byl udělen ban.
Ban byl obdržený z větší přestřelky v Los Santos, popíšu tedy situaci.
Já, [user:14417] a [user:14290] jsme se projížděli, projížděli jsme MG, LS, LV a SF apod..
Zajeli jsme si opravit vozidlo přičemž [user:14417] utekl z vozidla, my jsme tedy jeli za ním, následně jsme spatřili větší skupinku maskovaných. Bylo to na místě, kde sídlí firma osoby, kterou jsem za mou postavu dříve znal.
Povídali jsme si tam tedy s osobami, následně přišel Katsuki (osoba, která vlastní firmu, před kterou jsme stáli), já si s ním chtěl popovídat a ujastnit si, co se děje. Všichni měli stejné legitimačky, tušil jsem tedy, že se něco bude dít.
Poté jsem s Katsukim (osobou, která vlastní firmu, před kterou jsme stáli) prohodili pár vět. Z těchto vět jsme tedy zjistili to, že mají v plánu najét na gang, který sídli v LSku (Poison Bar). My tedy neviděli absolutně žádný problém v tom, že mému starému příteli pomůžeme. Navíc jsme se nudili a neměli nic jiného v plánu, obsáhlejší RP akce nás tedy lákala.
Sdělili jsme si tedy plán a šlo se na věc. Já, [user:14417] a [user:14290] jsme s naší skupinkou dojeli do LS a schovali jsme se v kopcích mezi stromy, čekali jsme na to, co se bude dít. Mysleli jsme si, že se vůbec nebude střílet a že vše proběhne s "klidnou" IC interakcí. Následně na nás začel střílet Raptor, co stál nad námi, střelbu jsme tedy opětovali a osobu zastřelili.
Po prvním výstřelu začaly střílet obě strany, v tuto chvíli jsme tedy ve střelbě pokračovali, jinak by jsme dostali PK.. Proběhla zde masivní přestřelka, z které jsem tedy Já, [user:14417] a [user:14290] vyvázli živí. Přestřelka pro mne skončila, byl jsem daleko od místa a nikdo kolem mě nebyl, vyvázl jsem bez jakéhokoliv postřelení..
Skočil jsem tedy do F10 (šel jsem na Wcko) a následně jsme si dal relog.
Při pokusu o napojení zpět mi byl udělen již zmíněný ban. Proto tedy prosím o vysvětlení banu či zkrácení.
Díky za přečtení až sem, všem přeji hezký den. :)
[user:3980]
(popřípadě se omlouvám za gramatické chyby, už mi to nemyslí..)