Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zkrácení / Unban I SovietDog


Stickman09

Hráč

7
30.6.2024 18:29

                                                                   

Vážený administrátorský týme

 Rád bych vás požádal o přehodnocení mého permanentního banu, který mi byl udělen dne 11. září 2023. Chápu, že jsem vážně porušil pravidla komunity, a chtěl bych vám poskytnout podrobnější vysvětlení mého chování a upřímnou omluvu za své činy.

Původně jsem dostal 14denní ban za nevhodné chování (bohužel si přesně nepamatuji za co), což pro mě byl velký šok a extrémní situace. Ve své frustraci a nedočkavosti jsem se rozhodl obejít tento ban tím, že jsem využil druhého počítače a vytvořil nový účet. V té době jsem si neuvědomil, jak vážné důsledky to může mít. Po pár dnech se na toto obcházení přišlo a já jsem následně dostal permanentní ban nejen na můj nový účet, ale i na původní účet.

V minulosti jsem podal žádost o unban dne 27. listopadu 2023, která byla bohužel zamítnuta. Od té doby jsem měl čas přemýšlet o svém chování a plně pochopit závažnost svého pochybení.

Uvědomuji si, že mé jednání nebylo správné a že jsem tím porušil pravidla a důvěru celé komunity i administrátorského týmu. Velmi mě mrzí, že jsem se takto zachoval, a chtěl bych vás upřímně požádat o druhou šanci.

Během uplynulé doby jsem si uvědomil, jak moc pro mě tato komunita znamená a jaká byla chyba se snažit obejít ban místo toho, abych přijal důsledky svých činů. Mám skutečný zájem stát se opět aktivním a pozitivním členem této komunity a slibuji, že pokud mi bude udělena druhá šance, budu se řídit všemi pravidly a předpisy a budu se snažit přispívat ke zlepšení komunity.

Vím, že důvěra se získává těžko a ztrácí snadno. Pokud mi však dáte tuto šanci, slibuji, že nezklamu vaši důvěru. Jsem připraven přijmout jakékoliv podmínky nebo zkušební období, které mi pomohou dokázat, že to myslím vážně.

Děkuji vám za zvážení mé žádosti. Ještě jednou se upřímně omlouvám za své chyby a doufám, že mi dáte možnost ukázat, že jsem se poučil a že mohu být hodnotným členem této komunity.

S úctou,

Stickman09 

2.7.2024 09:27

To že se omlouváš je hezké, ale co není nějak hezké je to že jsi se snažil obejít ban a co horší, je že si se tím ještě chlubil.. Za něco tak odporného bych ti to klidně i zamítl, avšak tvá historie není zase tak obsáhla, takže tu šanci nakonec dostaneš, ale pamatuj že bruslíš na tenkém ledě. 


Powered by LeoSight IFS
LT~26