Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o udělení koncese pro úpravu a odtah motorových vozidel.


1.7.2024 03:34

Podatel: Jacob Handerson, jednatel firmy Trego Services.
Věc: Žádost o udělení koncese pro úpravu a odtah motorových vozidel pro firmu Trego Services (IČO 331)


Odůvodnění: 
Vážení kongresmani,
tímto podnětem by jsem Vás rád požádal o udělení koncese pro úpravu a odtah motorových vozidel pro mojí firmu Trego Services (IČO 331) Naše firma disponuje menší dílnou s kvalitním a moderním vybavením, kterými dokážeme poskytovat kvalitní služby našim zákazníkům. Naše společnost zaměstnává kvalifikované mechaniky s dlouholetou praxí v oboru. Neustále investujeme do vzdělání našich zaměstnanců a taktéž do modernizace našeho pracovního prostředí, abychom zajistili nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Naše technika je pravidelně kontrolována a udržována v souladu s platnými předpisy. Dále bychom chtěli rozšířit působnost v oblasti odtahu motorových vozidel, kde by jsme se primárně zaměřili na lokalitu v San Fierru, kde se právě naše firma nachází. Myslím si, že naše firma splňuje veškeré potřebné podmínky pro udělení koncesí a budu rád za vyhovění. Jménem firmy předem děkuji za váš čas při přezkoumání naší firmy a za včasnou reakci na náš podnět.


Záměr: Získání koncese pro úpravu a odtah motorových vozidel společnosti Trego Services.

laceyabysss

Hráč

37
1.7.2024 09:16

Adresát: PO Trego Services zastoupena PO Jacob Handerson ((@Havliii)

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Handerson,

Váš podnět přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktován inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro úpravu a odtah motorových vozidel Vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informován prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku.


Za Kongres San Andreas, 

Orlando Anderson, J.D.


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo