Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UNBAN (Fifinoska) @Holysek


3.7.2024 22:08, naposledy upraveno 3.7.2024 22:09 uživatelem Fifinoska

(předem se chci omluvit za vyjadřování a taktéž gramatické chyby)

(taky chci říct že si nestěžuji na ban, nikoliv na administrátora)

Ban udělen dne 3.7.2024 v čas 21:28 administrátor Holysek.

Ahoj, začneme popořadě co a jak se vlastně stalo, začalo to tedy takto, dva borci, prostě random borci kteří se tam vyloženě spawnuli, přišli tam a najednou začali hrotit @Papy ((Katsuki Mirodya)), no jelikož moje postava úplně tupá, tak se do sporu vetřela, začali se hrotit, bylo tam cca 10 lidí, nuže jde o tohle, jelikož jsme s borci měly problém tak mě mojí postavě ((Filip Hooper)) došla trpělivost, vytáhl jsem tedy pepřák který jsem jim tedy nastříkal do očí, myslel jsem tedy že dají pokoj. Nikoliv! začli ještě víc, přišel jsem ke katsukimu který chtěl kapesník, taktéž jsem mu ho taky podal, jenomže, potom to začalo zase a ještě hůře, Katsuki mi tedy řekli ať mu dám bombu, ((měl jsem IC důvod, ale už jsem se do toho vžil, ačkoliv vím že jsem neměl)), hádka v IC světě tedy vznikla, ano, možná to budete považovat za DM, jenomže já prostě tupá hlava to beru tak, že pokud k tomu mám IC důvod, tak to tak udělám, což k tomu jsem taky IC důvod měl ((zde přiložím logy))

log.č.1 (BTW vím že by bylo lepší poslat sem odkaz.)

log č.2

(hlavní dva úryvky následně zašlu odkaz na log)

log: https://imgur.com/gallery/pokra-ov-n-7fZsC2N

tak, to by jsme měly, každopádně pravidlo Č.7 znám, když jsem řešil podobný problém s druhým administrátorem((Havliii nebudu ho pingovat)), kdy jsem narazili s kamarádem @Zlaticekdemeter na dva pány co se ICly hádají, poté se začali prát, mysleli jsme si prvně to, že je to DM, podali jsme tedy report a nahrál i klip ((pokud dohledám pošlu holýskovi do dms)), poslal jsem ho tedy havliiimu který mi na to řekl že je to v pořádku, jelikož měl IC důvod, to samé se stalo tedy i před Pizzeríí v Montgomerry, začli hroty já jsem se pobil vím že to PK bylo zbytečný, za což se hráči omlouvám ((doufám že si to neragnul :D)), každopádně chtěl bych spíše vaši zpětnou reakci co si vy o tom myslíte, taktéž reakce jak negativní prostě vše.

 

Každopádně je zcela na Holymu zdali mi ban zruší či zkrátí, uznal po dobrém, trest mi nedělá problém přečkat.

Mé celé vyjádření sepsáno, teď jen jdu spát, a uvidím ráno co kdo a jak napíše (díky za přečtení)

Fifinoska pís out. ((@Holysek))

4.7.2024 02:55, naposledy upraveno 4.7.2024 05:32 uživatelem Papy

Ahoj. No, očividně si mě zde zmínil, tak k tomu něco dodám..

 

Nebo spíš ani nemusím, protože u té RP Akce byl dokonce i Holysek, který vlastně hrál za postavu Chavez (Nebo jak se to píše wtf) S ním jsem se vlastně za mou postavu Katsuki Mirodya...Hrotil, ty ses k tomu vlastně přisral, pak chvíli byl klid (Kvůli tomu pepřáku) Ty ses potom začal hrotit s tím Jadenem a začali jste se mlátit (Bez RPéčka) A dobil jsi ho do PKčka, no. Co bych taky k tomu ještě něco dodal, tak je to, že si ho dal do PKčka a ještě k tomu u pizzérky Montgomery, což je kousek od PSA Stanice. Za to jsi dostal ban za pravidlo č. 7

Takže ti tady to pravidlo rychle shrnu...

7. V blízkosti policejní stanice (do 50 metrů) je zakázáno napadání a unášení ostatních hráčů. V jiných lokalitách je přepadávání povoleno a to i v přítomnosti NPC (např. prodavačů nebo hlídačů), na těchto místech však může přepadený hráč použít příkaz /911 pro zavolání policie prostřednictvím přihlížejícího NPC.

(kdyby sis to chtěl přečíst ještě jednou, tak to sem dám jen tak for fun)

 

Takže důvod k banu tam fakt bohužel je, no. Kdyby jsi RPil tu bitku, tak by ti asi žádnej ban nepřilítnul. 

To je asi ode mě vše.

Přeju ti hezký večer/Den a poklidné hraní? Idk

Měj se, ČaoAhoj.

4.7.2024 10:10

Dobré ráno, po banu už máš, žádosti jsem si všiml hned při tvém podání, ale mohu tě uklidnit, že bych ti zkrácení i unban nedal. Každopádně ti to zde krásně vysvětlil Papy za což mu děkuji a já k tomu asi nemám dále co dodávat. Příště se snaž více, lépe a snad to bude z tvé strany lepší než včera. 


Powered by LeoSight IFS
LT~34