(předem se chci omluvit za vyjadřování a taktéž gramatické chyby)
(taky chci říct že si nestěžuji na ban, nikoliv na administrátora)
Ban udělen dne 3.7.2024 v čas 21:28 administrátor Holysek.
Ahoj, začneme popořadě co a jak se vlastně stalo, začalo to tedy takto, dva borci, prostě random borci kteří se tam vyloženě spawnuli, přišli tam a najednou začali hrotit @Papy ((Katsuki Mirodya)), no jelikož moje postava úplně tupá, tak se do sporu vetřela, začali se hrotit, bylo tam cca 10 lidí, nuže jde o tohle, jelikož jsme s borci měly problém tak mě mojí postavě ((Filip Hooper)) došla trpělivost, vytáhl jsem tedy pepřák který jsem jim tedy nastříkal do očí, myslel jsem tedy že dají pokoj. Nikoliv! začli ještě víc, přišel jsem ke katsukimu který chtěl kapesník, taktéž jsem mu ho taky podal, jenomže, potom to začalo zase a ještě hůře, Katsuki mi tedy řekli ať mu dám bombu, ((měl jsem IC důvod, ale už jsem se do toho vžil, ačkoliv vím že jsem neměl)), hádka v IC světě tedy vznikla, ano, možná to budete považovat za DM, jenomže já prostě tupá hlava to beru tak, že pokud k tomu mám IC důvod, tak to tak udělám, což k tomu jsem taky IC důvod měl ((zde přiložím logy))
log.č.1 (BTW vím že by bylo lepší poslat sem odkaz.)
log č.2
(hlavní dva úryvky následně zašlu odkaz na log)
log: https://imgur.com/gallery/pokra-ov-n-7fZsC2N
tak, to by jsme měly, každopádně pravidlo Č.7 znám, když jsem řešil podobný problém s druhým administrátorem((Havliii nebudu ho pingovat)), kdy jsem narazili s kamarádem @Zlaticekdemeter na dva pány co se ICly hádají, poté se začali prát, mysleli jsme si prvně to, že je to DM, podali jsme tedy report a nahrál i klip ((pokud dohledám pošlu holýskovi do dms)), poslal jsem ho tedy havliiimu který mi na to řekl že je to v pořádku, jelikož měl IC důvod, to samé se stalo tedy i před Pizzeríí v Montgomerry, začli hroty já jsem se pobil vím že to PK bylo zbytečný, za což se hráči omlouvám ((doufám že si to neragnul :D)), každopádně chtěl bych spíše vaši zpětnou reakci co si vy o tom myslíte, taktéž reakce jak negativní prostě vše.
Každopádně je zcela na Holymu zdali mi ban zruší či zkrátí, uznal po dobrém, trest mi nedělá problém přečkat.
Mé celé vyjádření sepsáno, teď jen jdu spát, a uvidím ráno co kdo a jak napíše (díky za přečtení)
Fifinoska pís out. ((@Holysek))
(předem se chci omluvit za vyjadřování a taktéž gramatické chyby)
(taky chci říct že si nestěžuji na ban, nikoliv na administrátora)
Ban udělen dne 3.7.2024 v čas 21:28 administrátor Holysek.
Ahoj, začneme popořadě co a jak se vlastně stalo, začalo to tedy takto, dva borci, prostě random borci kteří se tam vyloženě spawnuli, přišli tam a najednou začali hrotit [user:12445] ((Katsuki Mirodya)), no jelikož moje postava úplně tupá, tak se do sporu vetřela, začali se hrotit, bylo tam cca 10 lidí, nuže jde o tohle, jelikož jsme s borci měly problém tak mě mojí postavě ((Filip Hooper)) došla trpělivost, vytáhl jsem tedy pepřák který jsem jim tedy nastříkal do očí, myslel jsem tedy že dají pokoj. Nikoliv! začli ještě víc, přišel jsem ke katsukimu který chtěl kapesník, taktéž jsem mu ho taky podal, jenomže, potom to začalo zase a ještě hůře, Katsuki mi tedy řekli ať mu dám bombu, ((měl jsem IC důvod, ale už jsem se do toho vžil, ačkoliv vím že jsem neměl)), hádka v IC světě tedy vznikla, ano, možná to budete považovat za DM, jenomže já prostě tupá hlava to beru tak, že pokud k tomu mám IC důvod, tak to tak udělám, což k tomu jsem taky IC důvod měl ((zde přiložím logy))
log.č.1 (BTW vím že by bylo lepší poslat sem odkaz.)
log č.2
(hlavní dva úryvky následně zašlu odkaz na log)
log: https://imgur.com/gallery/pokra-ov-n-7fZsC2N
tak, to by jsme měly, každopádně pravidlo Č.7 znám, když jsem řešil podobný problém s druhým administrátorem((Havliii nebudu ho pingovat)), kdy jsem narazili s kamarádem [user:12931] na dva pány co se ICly hádají, poté se začali prát, mysleli jsme si prvně to, že je to DM, podali jsme tedy report a nahrál i klip ((pokud dohledám pošlu holýskovi do dms)), poslal jsem ho tedy havliiimu který mi na to řekl že je to v pořádku, jelikož měl IC důvod, to samé se stalo tedy i před Pizzeríí v Montgomerry, začli hroty já jsem se pobil vím že to PK bylo zbytečný, za což se hráči omlouvám ((doufám že si to neragnul :D)), každopádně chtěl bych spíše vaši zpětnou reakci co si vy o tom myslíte, taktéž reakce jak negativní prostě vše.
Každopádně je zcela na Holymu zdali mi ban zruší či zkrátí, uznal po dobrém, trest mi nedělá problém přečkat.
Mé celé vyjádření sepsáno, teď jen jdu spát, a uvidím ráno co kdo a jak napíše (díky za přečtení)
Fifinoska pís out. (([user:2661]))