Ahoj,včera večer mi byl udělen ban za troll rp.
Rozhodl jsem si vzít PSA vestu,a odznak SPSA-správce parku san andreas,nikoliv PSA odznak.
Došel jsem k pizzerii MG a řekl jsem někomu at mi dá doklady a opře se o kapotu,na to reagovali tak že mi začli dávat /tackle,zaklekávát mě atd. Potom na místo přijela PSA,dle mě to bylo hezky zaerpené,odznak jsem odevzdal a šel jsem svojí cestou,následně jsem potkal- Filip Hooper,Katsuki atd. Přišel jsem za jedním z kterého jsem zezačátku obtěžoval s tím at mi dá doklady,opře se o kapotu atd. jemu jsem se icly omluvil. Následně tam Katsuki prodávál reflexní vestu a já jsem tam začal rozdávát síru a ledek. V ten moment tam přišli další lidi a byli tam hroty,já jsem řekl jedno slovo a následně jsem to odpojil protože už mě to nebavilo,tím padem s akcí kde byl zabanován také @Filipkko nemám nic společného.
Ban byl udělen od @Havliii.
Omlouvám se všem za udájne pokažení požitku z rp pokud nastal ode mě troll.
Díky za váš věnovaný čas.
Ahoj,včera večer mi byl udělen ban za troll rp.
Rozhodl jsem si vzít PSA vestu,a odznak SPSA-správce parku san andreas,nikoliv PSA odznak.
Došel jsem k pizzerii MG a řekl jsem někomu at mi dá doklady a opře se o kapotu,na to reagovali tak že mi začli dávat /tackle,zaklekávát mě atd. Potom na místo přijela PSA,dle mě to bylo hezky zaerpené,odznak jsem odevzdal a šel jsem svojí cestou,následně jsem potkal- Filip Hooper,Katsuki atd. Přišel jsem za jedním z kterého jsem zezačátku obtěžoval s tím at mi dá doklady,opře se o kapotu atd. jemu jsem se icly omluvil. Následně tam Katsuki prodávál reflexní vestu a já jsem tam začal rozdávát síru a ledek. V ten moment tam přišli další lidi a byli tam hroty,já jsem řekl jedno slovo a následně jsem to odpojil protože už mě to nebavilo,tím padem s akcí kde byl zabanován také [user:13393] nemám nic společného.
Ban byl udělen od [user:6007].
Omlouvám se všem za udájne pokažení požitku z rp pokud nastal ode mě troll.
Díky za váš věnovaný čas.