Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

vysvětlení banu.


tvojemama25

Hráč

4
4.7.2024 12:18, naposledy upraveno 4.7.2024 12:20 uživatelem tvojemama25

Ahoj,včera večer mi byl udělen ban za troll rp.

Rozhodl jsem si vzít PSA vestu,a odznak SPSA-správce parku san andreas,nikoliv PSA odznak.

Došel jsem k pizzerii MG a řekl jsem někomu at mi dá doklady a opře se o kapotu,na to reagovali tak že mi začli dávat /tackle,zaklekávát mě atd. Potom na místo přijela PSA,dle mě to bylo hezky zaerpené,odznak jsem odevzdal a šel jsem svojí cestou,následně jsem potkal- Filip Hooper,Katsuki atd. Přišel jsem za jedním z kterého jsem zezačátku obtěžoval s tím at mi dá doklady,opře se o kapotu atd. jemu jsem se icly omluvil. Následně tam Katsuki prodávál reflexní vestu a já jsem tam začal rozdávát síru a ledek. V ten moment tam přišli další lidi a byli tam hroty,já jsem řekl jedno slovo a následně jsem to odpojil protože už mě to nebavilo,tím padem s akcí kde byl zabanován také @Fifinoska nemám nic společného.

Ban byl udělen od @Havliii.

Omlouvám se všem za udájne pokažení požitku z rp pokud nastal ode mě troll.

Díky za váš věnovaný čas.

4.7.2024 12:56, naposledy upraveno 4.7.2024 13:02 uživatelem Fifinoska

Dobré ráno přeji, (upřesňuji co a jak bylo).

dovolím si nesouhlasit díky tomu co jsi zde napsal.

Když jsi měl na sobě odznak, já a Jamie White jsme na tebe zavolali PSA, potom si taky začal utíkat přičemž na tebe skočil Yakiro_Akemi (/tackle), jak na tebe skočil dal si chance která se ti povedla, jenomže na tobě klečeli dva lidi, já Filip_Hooper a Yakiro_Akemi, logicky se asi nezvedneš když na tobě klečí 160kg, další věc, když dojeli psa a Caroline_Walker tě spoutala si začal chodit tam a zpátky (samozřejmě až ti pouta sundala), začal si tam pobíhat i přes to kdy ti pár PSAČek řeklo, ať se vrátíš ale na to si chvíli nereagoval, potom si tedy začal vnímat a vrátil ses.

to je vše co bych dodal

(teď jen záleží na Havliiimu)

4.7.2024 13:49

Ahoj!

vezmu to v rychlosti. Popisuješ tady úplně něco jiného, než to, za co si byl potrestán. Určitě mi nepříjde v pořádku aby si u pizzerky v MG mezi minimálně pěti lidma začneš dávat /nude skin a začneš tam dělat kraviny bez jakéhokoliv RP. Clip tady přikládat nebudu, ale jistě víš oč jde. Pokud chceš vidět clip tak mi napiš na discord - havliii, tady to uveřejňovat nehodlám. Zkrácení trestu nežádáš, ani já ho nehodlám zkrátit, uzamykám to tu.


S přáním pěkného dne,
Havliii


Powered by LeoSight IFS
LT~30