Zdravím,dnes kolem 11té hodiny mě byl udělen ban za pravidlo 42 od @Pakandza Problém je v tom,že v čase kdy začala daná akce(moment kdy sem zavolal Rausovy) peace time ještě nebyl. V akci proběhla nějaká domluva o unesení mého IC přítele,za účelem rychlého "útěku" od "stíhačky". Akce proběhla v pořádku,vše bylo zaerpené jak se má,a skončila Rausovým útěkem. Hráč nebyl okraden,ani unesen,vše bylo fiktivně sehráno. Při sehrání této scénky, Tereza měla roubík a pásku na oči+ byla spotána pouty které jsme pak sundali ,ale tím to také skončilo. Takových akcí bylo více,nevím jestli má každý člen A-T různý postoj k pravidlu 42,ale RP akce s tímto záměrem začala telefonátem,tedy v době kdy na serveru byl aspoň 1 policista,a peace time nebyl aktivní. Chtěl bych tedy poprosit výše zmíněného administrátora aby mě vysvětlil,za co přesně mě byl tedy tento ban udělen. Díky za přečtení.
Jauntrix.
Zdravím,dnes kolem 11té hodiny mě byl udělen ban za pravidlo 42 od [user:4986] Problém je v tom,že v čase kdy začala daná akce(moment kdy sem zavolal Rausovy) peace time ještě nebyl. V akci proběhla nějaká domluva o unesení mého IC přítele,za účelem rychlého "útěku" od "stíhačky". Akce proběhla v pořádku,vše bylo zaerpené jak se má,a skončila Rausovým útěkem. Hráč nebyl okraden,ani unesen,vše bylo fiktivně sehráno. Při sehrání této scénky, Tereza měla roubík a pásku na oči+ byla spotána pouty které jsme pak sundali ,ale tím to také skončilo. Takových akcí bylo více,nevím jestli má každý člen A-T různý postoj k pravidlu 42,ale RP akce s tímto záměrem začala telefonátem,tedy v době kdy na serveru byl aspoň 1 policista,a peace time nebyl aktivní. Chtěl bych tedy poprosit výše zmíněného administrátora aby mě vysvětlil,za co přesně mě byl tedy tento ban udělen. Díky za přečtení.
Jauntrix.