Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o vysvětlení banu/Žádost o Unban @Pakandza


4.7.2024 12:24

Zdravím,dnes kolem 11té hodiny mě byl udělen ban za pravidlo 42 od @Pakandza Problém je v tom,že v čase kdy začala daná akce(moment kdy sem zavolal Rausovy) peace time ještě nebyl. V akci proběhla nějaká domluva o unesení mého IC přítele,za účelem rychlého "útěku" od "stíhačky". Akce proběhla v pořádku,vše bylo zaerpené jak se má,a skončila Rausovým útěkem. Hráč nebyl okraden,ani unesen,vše bylo fiktivně sehráno. Při sehrání této scénky, Tereza měla roubík a pásku na oči+ byla spotána pouty které jsme pak sundali ,ale tím to také skončilo. Takových akcí bylo více,nevím jestli má každý člen A-T různý postoj k pravidlu 42,ale RP akce s tímto záměrem začala telefonátem,tedy v době kdy na serveru byl aspoň 1 policista,a peace time nebyl aktivní. Chtěl bych tedy poprosit výše zmíněného administrátora aby mě vysvětlil,za co přesně mě byl tedy tento ban udělen. Díky za přečtení.

                                                                                                                                                                     Jauntrix.

4.7.2024 13:25

Ahoj, já tu akci sledoval od začátku. Byla to opravdu podívaná a nevím pořád co je důsledkem této akce. Fiktivní únos v čase PT opravdu není řešení jak se zbavit někoho ICčkově, zvlášť když je důvod takovýto. První část jsem Vám voidnul protože, tam bych to musel bohužel potrestat většími tresty pro vás všechny. Popřemýšlím a možná to o něco málo zkrátím, ale fakt jen možná. Přece jenom bych v tomhle případě volil možná rychlejší cestu jak se někoho vyhnout v IC světě. Napiš mi na DC: pakandza a tam to probereme.


Powered by LeoSight IFS
LT~21