Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UNBAN


4.7.2024 15:15

Vážený tím MTA serveru,

dovoľte mi, aby som Vás oslovil v súvislosti s mojím nedávnym zabanovaním na Vašom serveri. Rád by som vyjadril svoju úprimnú ľútosť nad svojím správaním, ktoré viedlo k tomuto zákazu, a chcel by som Vás požiadať o druhú šancu.

Uvedomujem si, že moje činy porušili pravidlá serveru a spôsobili nepríjemnosti ostatným hráčom. Chcel by som Vás uistiť, že som si plne vedomý svojich chýb a som odhodlaný dodržiavať pravidlá serveru v budúcnosti. Vážim si prácu, ktorú do tohto servera vkladáte, a preto by som veľmi rád pokračoval v hraní na Vašom serveri a znovu si užíval skvelú komunitu, ktorú ste vytvorili.

Prosím, zvážte moju žiadosť o unban a dajte mi druhú šancu dokázať, že som schopný správať sa zodpovedne a s rešpektom voči ostatným hráčom aj administrátorom serveru.

Ďakujem Vám za Vašu pozornosť a verím, že moja žiadosť bude prejednaná s pochopením.

S úctou,

Ajmeex

5.7.2024 10:37

Že máš ještě tu drzost po takovém zamítnutí. Pozor, ne drzost si žádost podávat, ale nechat si ji sepsat. Zkrátka ne.


Dzardys
Team Manager
📧 dzardys@leosight.cz
dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~29