Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

cilli

Hráč

3
6.7.2024 19:40, naposledy upraveno 6.7.2024 19:46 uživatelem cilli

Ahoj, dneska jsem to zapnul po hodně dlouhé době a dostal jsem banána za inzerát, že jsem si chtěl koupit zbraň :D chápu, že je to moje chyba, že jsem si nepřečtl znova pravidla, ale za mé doby, co jsem zde hrál, tak se tohle neřešilo, tak bych byl rád za unban a alespoň jsem se ponaučil :D

6.7.2024 19:53

Ahoj, inzerce zbraní je skriptově zakázaná od roku 2021 a v tvé historii vidím, že jsi zde hrál i v letech 2022 a 2023, nechápu tedy moc argument, že se to neřešilo. Očividně ti nešlo napsat "zbraň" a tím pádem jsi zvolil jinou formulaci slov. Skutečně bys v realitě podal do novin, že sháníš střelnou zbraň, aniž bys byl držitelem zbrojní licence?

cilli

Hráč

3
6.7.2024 19:56

Podobný inzerát jsem v minulosti již napsal několikrát a nikdy jsem nedostal ban. Právě naopak bylo možné, že PSA se domluvilo na předání zbraně a potom zatkla účastníky, takže to je divný. Inzerát mi šel v pořádku napsat a žádnou jinou formulaci jsem nezvolil

6.7.2024 20:04

To se dělo naposledy v roce 2021, aj datum jsem ti dohledal, kdy jsme tomu utli tipec.

Ale nějak to víc hrotit nevidím důvod, vysvětlit jsme si to vysvětlili, víš, že to dělat nemáš, a ve výsledku jsi tím nikomu vlastně neuškodil. Do hry tě pustím už teď, dej si na to pozor.