Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

dTrix

Hráč

8
9.7.2024 13:02, naposledy upraveno 9.7.2024 23:56 uživatelem dTrix

Zdravíčko dnes v 12:52 9.7.2024 jsem dostal ban za Metabaiting za to že jsem se ptál borce jestli semnou byl v boračce a dal si /zzs protože jsem si já dal i borec co byl v autě které jsem naboural ptal jsem se borce protože mě passive zzs teleportovalo do nemocnice montgomery a ptal jsem se ho z důvodu že on stál před nemocnicí a nevěděl jsem jestli po /zzs byl v nemocnici 5 minut - 10 minut proto jsem se ho ptal člen AT mi potom dal ban bez toho aby se mě zeptal co se stalo a proč se ho ptám atd. dostal jsem ban na 12h což si myslím že je není fér když jsem se ho ptal na docela normální otázku.

(mohu přidat i logy jestli je potřeba)

- ban už skončil.

10.7.2024 19:13

No, ale tohle není opravdu důvod k tomu, aby ses ho do OOC ptal jestli měl nehodu a jestli to je on a takový věci. Takové věci patří do IC a tam i zůstanou. Příště si na to prosím dávej pozor.