Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban kormoo.

12.7.2024 01:58

Zdravím, týmto by som chcel poprosiť o unban, z dôvodu nespravodlivého trestu voči ostatným.

Dostal som ban 8.7. za NonRP injuries a PG na 14 dní.

Dej, dôkazy a celá RP akcia: https://youtu.be/Y9FZbI3Jk74

Logy pre AT: https://leosight.cz/logs/MYb3jzNeln 

(logy pre verejnosť nezverejním, z dôvodu Metagamingu)

Vyjadrenie:

Na videu je všetko zreteľne vidieť, ako som poznamenal TrashRP od PSA Príslušníka Júlií Whiteflake a tým ovplyvnil svoje rozhodnutie, tak, že som porušil aj ja Pravidlo o RP injuries. Povedal som si, že keď môže    3000-hodinový hráč (sa mi zdá, že býval aj Trusted Playerom) takto moc rámovať a TrashRPiť, tak ja nebudem tolerovať ten rám čo som dostal a nebudem ho RPiť.

Keby ja tak niekoho narámujem ako Júlia Whiteflake tak sa to rieši OOC cestou a to napríklad porušením Pravidiel č.5 (V tomto prípade myslené CarDM), Pravidla č.0 (ten ram kolegu a mňa mám na mysli, plus to ako sme nedostali heal po NonRP situácií, kt. sa stala kvôli problémom s internetom alebo tiež je v tom možné vidieť ako PSA Príslušník to zahral na WIN s tým rámom), Pravidlo č.9 (postava, ktorá je dlhší čas ako PSA príslušník, by mala vedieť ako sa správne zachovať a tým neohroziť život civilistou, porušenie Zdravého rozumu).

Tiež aj RP od Caroline Walker ma veľmi nepovzbudilo. Ona bola viacej postrelená ako ja a len tak si skočila zo strechy, to sa za PG nepovažuje či ako?

Napriek tomu, že som mal veľmi veľa výhrad voči GM Kormovi a jeho rozhodutiam, tak som plne dodržoval Pravidlo č.3 a nestaral som sa do jeho rozhodnutí, aj keď som videl, že sú nespravodlivé.

Takéto rozhodnutia adminov zaujaté voči mne a ostatným hráčom len potvrdzuje už napísanú sťažnosť: https://leosight.cz/forum/topic/19199

Prajem vám všetkým dobrú noc alebo prijemný zvyšok dňa. Out in 1:58.

Holub

Hráč

51
12.7.2024 12:55

Líbí se mi, jak tady jen a pouze padají argumenty ohledně toho, že tohle bylo "sebráno na WIN ze strany PSA." O tom víc z mé strany. Schválně ti tady předvedu, proč celá tato RP akce selhala na tvém přístupu a proč cokoliv, co tady v rámci mé postavy uvádíš, je jen naprostý BS. Tato argumentace půjde jak podle příspěvku samotného, tak i videa jako takového. Chceš, abych byl hnidopich? Fajn, tak jim budu v celé své kráse.

Pro vysvětlení - celá tahle naháněčka začíná poté, co dotyční začali ujíždět z traffic stopu. Ten byl naplánovaný kvůli informacím, že jeden z nich má policejní odznak (rovnou to řeknu na plnou hubu) a to na základě RP akce, kde došlo na přestřelku s ním, skončil v bezvědomí a pak se odpojil.

V první řadě setkání s plotem. Podívej se na statiku daného objektu a podívej se na vlastnosti dřeva, které je zhnilé, ideálně i navlhlé. Vím, že bych asi chtěl hodně, aby ses šel zrovna ty podívat ven, ale možná by ti to v tomhle případě neuškodilo. Tohle ti říkám jako člověk, co jednou za čas musí řešit opravy dřevěného plotu a vzhledem k tomu, že beru "co dům dal", tak vím, jak se takové dřevo chová kolikrát i v lidských rukou, natož při nárazu. Myslíš si, že takhle vypadá zdravé dřevo?

V té druhé s údajným setkáním se zdí. To už jsem ti vysvětloval v soukromých zprávách, že jsem u sebe nic takového neviděl a že se jedná o desync. Nenapadlo by mě, že by k tomuhle byl potřeba záznam, tak jsem si ho neudělal. Každopádně stačí si všimnout toho, že se to auto i dost zvláštně posunulo doprava. Už jen podle toho můžeš usoudit, že zde asi není zákonitě něco v pořádku po stránce synchronizace

Po těch nárazech, co tam nastaly, by jste bezesporu už vy samotní "trpěli" s airbagy. Příklad za všechny ve videu, dokonce i s uvedeným časem. Proč na to neberu tak velkou zřetel? Je to jenom hra a chápu, že si chce někdo dát tu a tam nějakou tu honičku. Tohle by zničilo minimálně devadesát procent z nich. Ale když ty sám, i poté, co jsi mě s tímhle otravoval na Discordu, chceš být osinou v zadku, tak sure, tady to máš.

A když už by neseply tady, tak tady rozhodně ano. A ne, tohle opravdu nebyl záměr. Sám tady mohu potvrdit, že nastal u dotyčných hráčů zásek.

Bohužel (pro tebe a tvého kolegu) do té doby stále byla aktivní RP situace (nedošlo k pozastavení RP, k tomu došlo až později). Pro doplnění - Zero Tolerance by zde byla v naprosto odlišné situaci. Tady došlo na přistání Chargeru v zadní části vozu (byť tedy za ne zrovna příjemných okolností) a následný náraz zezadu. Vzhledem k tomu, že Julča by na tom co se týče své situace byla nejlépe (tuto situaci jste sami mohli využít na střelbu, proto taky tohle), tak je tohle zjevně to nejrozumnější, co v dané situaci mohlo být provedeno.

Tahle scéna mě skutečně zaujala, neboť jsem kvůli ní video zkouknul znovu. Skutečně se ti během videa nezobrazuje ŽÁDNÝ kouřový particles. Což taky vysvětluje tohle. Je to tvou instancí GTA, kterou někdo dobastlil.

Ta tvoje "nespravedlnost a arogance ze strany GM" je jen jeho (kormova) dobrá vůle. Lagy se, ačkoliv se to nezdá, RPí. Opravdu tam můžete být rádi, že se vám vyšlo takhle vstříc.

A8ma by nebyla ráda, ale dá se to ještě tolerovat, no. Zde asi záleží na individuálním názoru než na čemkoliv jiném vlivem toho, jak improvizovaná je daná cesta a že nemá žádný bumps (což je ironické, když se simulací tohoto efektu dokázali přijít u první Mafie už v roce 2001).

Tak a teď přichází na scénu scéna s rámem. Na úvod si doporučuji připomenout proč probíhal traffic stop (který měl vyeskalovat ve felony) - odznak (který u sebe nakonec nikdo neměl) a nedovolené ozbrojování. Vzhledem k situaci, kdy část pronásledovatelů byla dále, jsem se musel uchýlit k něčemu, co by bylo v souladu s vážením si vlastního života (a ano, vážení si života má vyšší prioritu než přijít o práci). Vyloženě se s tím nes... a využít jediné výhody, která mohla obrátit situaci, kdy by z Julče byl cedník. A to je taky to, co vidíte na videu. U řidiče jsem to přisuzoval desyncu, že by viděl něco jiného než já, ale podle videa tak koukám, že viděl totéž. To je první z nich imobilizován a s největší pravděpodobností neschopný střílet.

Spolujezdec byl trošku zajímavější. U něj (tebe) jsem nevěděl, že je ozbrojený (narozdíl od řidiče), proto taky byl prioritou řidič. Když jsem viděl, že je ozbrojený i spolujezdec (a že dokonce na Julču míří), tak mě napadlo užít jediné zbraně, která by mě nepostavila do situace uvedené výše. Dřív bych asi za danou postavu vystoupil a spolujezdce vzal zbraní, ale díky ⭐ÚŽASNÉMU SYSTÉMU NA TĚŽKÁ ZRANĚNÍ ⭐, díky kterému by Julča nestihla vystoupit (a díky kterému se mi hnusí veškeré přestřelky...), padla do těžkého zranění a neměla možnost se bránit, tak padlo tohle. Takže jestli chcete někomu poděkovat za to, že hledám jiné cesty řešení těchto situací, víte kde děkovat (napovím, začíná na R). Zde došlo na neRPení injuries ze strany obou, ačkoliv byste v dané situaci byli rádi, že dokážete vstát. Natož předvést tohle...

Proč to nebylo Car DM? Oba jste byli ozbrojení a v dané situaci to byla nejrozumnější varianta. Ergo s takovou kok... jako je systém na těžká zranění, kdy se z kohokoliv stává sedící kachna. 

Překvapilo mě i zmínění pravidla nula. Tohle už je od tebe, Lemonko, vyloženě vycucávání random pravidel. Své důvody k tomuhle jsem ti zmínil a to bylo co nejrychlejší zastavení vozidla.  

A pravidlo 9? Vy dva jste v tomhle případě nebyli civilisté. Byli jste hrozba, která byla ozbrojená.

Tak a teď si zahraju na Crowleyho advokáta.

Po technické stránce (a dle pravidel) se stále nacházela v přestřelce. To jsi ostatně sám i potvrdil. Krásně si protiřečíš.

Někdy chvilku o útěku z vozidla vás obou byl na vás podán report za non-injuries a odmítání RP. Což by nám sedělo někdy k času útěku. Odtud pramení i kormův (větší) zájem o celou situaci.

Lemonko, shrnul bych ti to přístupem, který dokonale shrnuje celou tuhle situaci okolo házení rukama okolo. Je hezké, že argumentuješ férovostí RP, ale chceš vědět jak vypadá přístup ilegálů? Vypadá tak, že si hraje na cokoliv, jen ne fér. Ukázal bych video s jistými existencemi (to už asi ale nedohledám), které si během honičky umístili své kolegy (bez pardonu) opičky na skálu. A samozřejmě co, jen tak kropili po policejním autě během pursuitu.

Nebo to taky dopadá takto, kdy existence si během pursuitu zalezla domů, stihla to 3x odpojit a vyšla ven jen vyloženě na troll.

A nebo takto (ano, předchozí setkání s řidičem)...

Nic jako fér přístup u ilegálů neexistuje. Sám se snažím hráčům kolikrát vyjít vstříc během pursuitů (kdy jim píšu, ať klidně pokračují dále a že by za takových okolností měli jak sebe, tak i vozidlo, v pohodě stavu pro pokračování) pokud vidím, že jejich přístup je fér. A ten přístup, bez urážky, nevidím u někoho, kdo se během situace, kterou sám zahájí, odpojí ze serveru. Když hraješ na serveru, kdy valná většina ilegálů se dá, bohužel, shrnout slovem odpad, tak natrefíš na situace, které tě v tom přesvědčí (a že na to natrefíš sakra rychle). Je tam jistý bias, chtě nechtě. Sám uznávám, po stránce provedení RP, jen několik ilegálních postav (které zde nebudu zmiňovat). Proč? Protože na to nejdou touhle cestou. To je taky něco, co jsem ti psal a to je zkusit přehodnotit tvé ilegál RP. I když věřím tomu, že pokud by někdo prošel logy z vykrádání, tak by to asi skončilo delšími bany. Přesvěč mě o opaku, přesvěč mě i ostatní, že máš na to ukázat všem těm existencím, že dokážeš přijít s postavou ilegála, která není jen špatný vtip. Že ty sám nejsi na RP jen špatným vtipem. Že dokážeš přijít s postavou, co má hloubku.

12.7.2024 21:41, naposledy upraveno 12.7.2024 21:54 uživatelem Lemonko

Takže, k Holubkovi sa vyjadrím len takto, z toho videa si použil screeny v tvoj prospech a vykreslil si celé tvoje nárazy ako polo-pravdu, na videu je jasne vidieť ako ťa skrútilo v 170-tke, ale ty si RPíš, že to drevo je navlhnuté a zhnité, tak to rovno môžeš dať návrh na Skimo ako ďaľsí update aby pridali mravcov a hmyz, ktorí kazí drevo :D

• Každopádne na tom drevu nebol žiadny informačný papierik, že by bolo navlhnuté (proste kto a načo by to RPil....?)
  • Ďalšia vec, vraví sa, že lagy sa RPia, čo je ešte viacej nereálne, keď niekomu niečo riadne sekne a má z toho IC problém typu, že musí RPit injuries, tak by sa zaujímalo, prečo si neRPil injuries keď ťa skrútilo v 170-tke, namiesto toho aby si to zaRPil, tak si pokračoval a teraz píšeš, že to drevo je "navlhé", (povedzme si úprimne určite si na to pri tom pursuitu nemyslel, že je nejaké zhnyté alebo navlhnuté, je to len tvoj výmysel aby si mal výhovorku)
  • Ten Desync nejak nepoznám, ale ja by som to považoval za lag a lagy sa tiež RPia ako som už spomínal, síce si tam nenabúral nejak v 80tke, ale keď PSA od kamoša vyžadovali aby RPil náraz lampy keď mal Raptora s Rámom... tak to je haluz a neorganizovanosť.
  • Vravíš niečo o Airbagoch a sám si ako prvý narazil v 170-tke.... prosím ťa nechoď s týmto na mňa, tam ako si nabúral do toho dreva, ti mali vyskočiť airbagy a bolo by, ty si nám vzorom v RP ako jeden z starších hráčov a skúsenejších, tak nechci aby sme RPili niečo, čo ty vôbec neRPíš.

Je pravda, že tunáka boli dosť pocitové nárazy, avšak nestalo by sa to keby si RPil buď tie Airbagy pri tom náraze v 170-tke alebo injuries, ako vravím, nebudem RPiť niečo, v čom mi sám skúsený hráč dáva protiklad RolePlayu.

Na videu si vystrihol akurát tú časť, ktorá sa stala po danom LAGU, čo nám úplne nereálne zabrzdil A8 a tým posunul dozadu a preto pristál Charger na nás.

Ostatku som neporozumel čo tým myslel holub.

No každopádne to bola úplne nereálna situácia (ktorá nastala Internetovým lagom) a admin to videl na vlastné oči a nemiesto toho aby zakročil a vyhealoval všetkých (ktorí boli hitnutí lagom a pokazenú A8 fixnol) a napísal, že ReRP od toho miesta, tak sa rozhodol, že "buďte radi že ste dostali šancu" -> Tomu sa povie FreeRoam pre PSA proste nereálna situácia a absolutne sa to neriešilo. (FreeRoam pre PSA v zmysle: PSA nemali žiadne obmedzenia.

+ keď to voidol, tak by mal dať fix na A8 a heal pre všetkých, ktorí utrpeli zranenia. Proste úplne nám tieto jeho nespravodlivé rozhodnutia pokazili úžitok s RP.

Netuším čo s tým mám, nič som do MTA nepridával okrem žltého dymu... takže je to možno tým, ale hrabať sa mi v tých súboroch fakt nechce.

Kormoo to videl na vlastné oči a preto som to tak opísal. Po voide by sa mali veci dať na pravú mieru.

Tým myslím to , keď to voidol, tak by mal dať fix na A8 a heal pre všetkých, ktorí utrpeli zranenia. Proste úplne nám tieto jeho nespravodlivé rozhodnutia pokazili úžitok s RP.

Takže to teoreticky ani nevoidol, keďže nedal heal a fix, proste nedorobená robota, to je ako keby ti maliar namaľoval byt do polky...

CarDM obhajenie: Toto je absolutný nezmysel :D Vodič nemal žiadnu zbraň, je to vidieť aj na fotke, potom čo počul streľbu tak si šiel pre ňu.

Pravidlo 9 obhajenie: Zas... Julka nemala ako IC vedieť, že budeme mať zbrane, u vodiča to mohla tušiť, ale ako vidno na fotke, vodič žiadnu zbraň nemal. + je to žena, nezabúdaj, že ženy sú krehké a určite by nenarámovala ako Torreto. 

Pravidlo 0. obhajenie: Ide tu o to rámovanie a celkovo ten rám neozbrojeného vodiča a ver tomu, že to pokazilo dosť RP a tým aj naše rozhodnutie neRPiť tvoje fkin rámy, proste keby si mal dôvod na to nás rámovať, že máme zbrane a vidíš to, tak Rpíme injuries, ale ten rám, totálne znechutil chuť RPiť a viedlo ma to k tomu aby som to riešil OOC cestou, keby ja takto niekoho narámujem, tak mám už dávno ban a neboli by takéto opletačky okolo toho, ale keď PSA narámuje, tak je to haluz, proste nič nedostane a rieši sa to jakoby boli svätci.)

Tvoje zastávanie Carolinky. (Kukuk screen nižšie.)

Takže, nenachádza sa v boji doslova to bolo 5ti na jedného a dostala jeden hit. Potom bol 3 a viac minút pokoj a that's all.

Podotýkam, zabudol si ju tam obhájiť ako (ne)RPečkovo skočila zo strechy, keď bola ešte viacej postrelená ako ja :>

(dodané) + ešte pri tom ako ma dala do bezvedomia, nemala žiadny fear, dala kúsok chicken running ako na Tactics serveroch a bolo dobre, PSA RP. Ale hlavná vec, že ja som zlý v RP.

Toto už šlo mimo mňa, čiže nemám najmenšieho tucha čo a kde bol kormoo no viem, že bol zaujatý voči nám asi kvôli tomu reportu.

Videl som ho iba 2 krát pri tom pursuite.

Mňa netrápi predošlé RP s inými hráčmi, to si riešte individuálne, aj ja som veľa krát pocítil nespravodlivosť.

• Nie je spravodlivé voči mne, si vybíjať nervy na činy nejakého iného ilegalistu. (Neviem či som to správne pochopil...)

Napríklad raz, čo sme havarovali pri pursuite a začal kormoo lietať a hneď nadomnou.... a PSA mi dalo PK, dostal som revive, lebo to bolo dezinformačné keď stál nadomnou kormoo. Natiahol sa čas... a zatiaľ Andrew O'Bryan zaujal pozíciu (o ktorej som nevedel, za mojím chrbtom). Potom som vystúpil a nastavil sa na prestrelku a do zad ma vyspamoval And. O'Bryan.

Neviem či vravíš o nás tak o tých opičkách, ale ja si nepamätám na takú situáciu, ale je to možné to tak spraviť.

Keď je pursuitované pomalé auto a v tom aute je značný ilegálny náklad (akože myslím prevoz zbraní a drog), tak to môže byť použité ako backup v ilegale... ako inač zastaviť PSA pursuitera? Že na neho namieriš? Však je na videu čo sa stalo, keď som na teba namieril, zámerne som nestrieľal, chcel som vidieť Fear, ale Julka zavrela oči asi a zrámovala ma :>

Toho hráča vôbec nepoznám iba priezvisko mi vraví niečo.

Nejdem sa starať do hráča čo Trollí alebo TrashRP, ale neprirovnávaj to ku mne prosím.

Noo toto mi chalan vysvetlil, vraj sa mu to sekalo, je to aj vidieť na videu ako proste sa mu sekajú kúsok kroky, ale nestihol to klipnúť ako sa mu to sekalo, len keď už mal PK tak mal klip. -> Však je tam aj vidieť ako proste išiel ďalej kvôli lagu.

A tak to leftol od nervičiek. Tiež by ma nebavilo RPiť niečo, kde prídem o 700k kč HKlera kvôli tomu, že sa mi to seklo, pričom PSA majú guny zadarmo, dobré noťasy a internet (OOC), žiadne straty keď umrú. Napríklad taký Rock, ktorí umrel aj viac ako 200 krát, no CK neexistuje asi pre neho. Je to proste rozdiel, môj kamoš, čo okrádal Caroline Ravens, dostal o deň na to "Situačné CK", lebo si niekto povedal.

Pekné slova, pekné rady. 

Ja neokrádam ľudí už, ale ver tomu, že aj v mafií v ktorej som bol, tak proste okrádané osoby zametili miesto s niekým kto to nahlásil na PSA a PSA netrápi a nemajú ako vedieť, že to zametili, proste idú na miesto činu. A pokazí to celé RP v takej situácií.

•  "keby niekto prešiel logy z vykrádania tak by z toho boli dlhšie bany" - S týmto nesúhlasím, však si videl, že som RPil aj skok zo strechy... RPím, proste všetko čo treba, niekedy aj to čo netreba :D

Ja neRPím až tak ilegál, proste my sme len išli naokolo benzínky a hneď nás bere PSA.

Akože, rád by som sa vyjadril aj k "traffic stopom" proste traffic stopy... na Skime je za mňa úplny FreeRoam (bez obmedzení). Proste v živote ma 3 krát do dňa nezastavil policajt (akože nešoférujem ale myslím tatina môjho a ták). Veľmi často na Skime zastavujú ale je to tým, že je na Skime menej ľudí no... tak ale keď Rataj mi začal počítať na percentá, koľko ľudí sa môže na Skime zblázniť (keď som písal niečo o zvážení DM pravidla, lebo v realite sa môže stať taká vec... že niekto bezdôvodne zabije niekoho), tak aj ja vypočítam, koľko krát do roka ma zastavili policajti na Skime a irl, je to cca 60 - krát častejšie ako v realite. Na Skime tak okolo 120 krát a aj viac, v realite 2 krát do roka. No to je už ale na inú tému... tak to nechám tak.

Dobrú noc všetkým prajem.

Dodatok:

Proste to je haluz ako môže 11 ľudí súhlasiť s "vlhkým alebo prehnitým drevom", podľa mňa si to prečítali tak traja... ale tak dobre, nebudem sa súdiť kvôli tomu.

12.7.2024 22:57, naposledy upraveno 12.7.2024 23:00 uživatelem KaiserCrowley

Ahoj,

dlouhou dobu jsem přemýšlel zda se vůbec vyjadřovat. Avšak vzhledem k tomu, že mě zmiňuješ a nevybíravě posuzuješ mé konání ve špatné sekci, pak se zběžně vyjádřím.

Mluvíš o tom, že jsem nezaRPil injuries po hitu. Hitu, který jsem dostal prakticky jen kvůli tomu, že jsi neodpověděl na mé RP a tím jsi zdržoval - tvrdíš, že sis nevšiml. Může být, nemusí to tak být, to víš jen ty sám. Ozývaly se výstřely z HK poměrně často a pakliže zvládneš číst s porozuměním, tak se dokážeš z výňatku, jenž jsi sám udělal, dočíst že se RPí od posledního výstřelu, nikoliv zásahu. Další věcí je, že je to cca. Tvůj kamarád nebyl down a já moc dobře věděl, že je v okolí. Slyšel jsem ho i střílet občasně. A jestli jsem trochu přetáhl místy (o čemž pochybuji), já fakt nedělám, že bych při začátku přestřelky na mobilu pouštěl stopky a resetoval je po každém výstřelu. To snad nedělá nikdo.

Další věc, o tom jak jsem se zraněním skočil ze střechy jak říkáš. Podívej se na své video a podívej se z jaké úrovně jsem se to dostal dolů. Ještě mi řekni, že to mezi 1 - 2 metry je problém. Jako promiň, ale funguje pravidlo S2K a dokud se mohu hýbat, nebudu stát jako trubka, aby mě tvůj kamarád mohl zastřelit, mínil jsem si zachránit život a utéct. 

Ten chicken running co zmiňuješ byla čistá otočka za běhu kvůli distancu. Fakt nebudu k tobě běžet na metr zblízka a zdlouhavě vytahovat zbraň. To by bylo hloupé a nebezpečné. Nevím jak myslíš, že jsem se měl zachovat. Asi se opět nechat zastřelit, že? A ohledně toho fearu co tam zmiňuješ, fakt nevím o čem mluvíš. Jak si představuješ tady fear? Že po vás přestanu jít a uteču na HQ? Že se budu klepat a prosit vás, abyste přestali páchat trestnou činnost a střílet po mých kolegách?

Vesměs z toho i z videa srší jen to, že sis chtěl zastřílet a nevyšlo ti to, protože Julia se tě rozhodla přejet. A ty? Pozor! Pán se rozhodl, že to nebude RPit, protože to a tamto. Pán se totiž rozhodl, že se mu to nehodí do krámu, a tak odmítl RPení situace. Já vím, chtěl sis zastřílet a oba jsme ti pokazili "kropky" a rozumím tomu, že tě to naštvalo. Dokazuješ tu, že vnímáš PSA jako frakci, po které si můžeš střílet, ale pak se hrozně divíš, že mají tu drzost se bránit a narážet a střílet po tobě zpátky.

Jo a mimochodem, tohle jsi zabil. 

Holub

Hráč

51
12.7.2024 23:10, naposledy upraveno 13.7.2024 11:53 uživatelem Holub

Pojedu protentokráte od konce (z toho důvodu, že tohle číst je snad větší očistec než... no, nic takového mě nenapadá). Budu jen odpovídat k tomu, kde mám chuť něco dalšího dodat.

Ad traffic stopy - to je něco, co jsem ti psal v DMs. Je větší šance, že tě policajti zastaví v černé A8čce, F10ce, nebo nějakém služebním krámu (ala Lancer, bez urážky týpečku). To jsou stereotypy na Skimu a bohužel, na tom se nic nezmění. Stejně tak je větší šance, že zastaví nějakou známou firmu, která ujíždí na pravidelné bázi. Jen pro představu - řidičák mám od roku 2016. Za celou to dobu mě hlídka zastavila jen dvakrát. Proč? Poprvé kvůli tomu, že mi cestou klekla na prvním autě obrysovka (tak mě na to upozornili a v pohodě). Podruhé proto, že měli prostě v dané lokalitě akci a já s půjčeným dvacet let starým Polem za pět tisíc jsem jim působil jako potenciálně zajímavý test na alkohol a drogy. Ironií osudu mě hlídky zastavily jen ve dvou autech v hodnotěch 20 tisíc korun (dohromady a to jestli vůbec). Zastavili mě někdy v autě, které jsem měl tři roky a které mělo ve výpisu z technické dvanáct lehkých závad a které působilo jak sen drogového dealera či pasáka? Ne. Zastavili mě někdy v A4ce? Ne. Jen ještě doplním, že za tu dobu jsem najezdil minimálně třicet tisíc kilometrů. Možná je to taky tím, že nejezdím jako prase (v rámci možností), nemám (většinou) v ruce telefon, mám pásy a tyhle prostě na první pohled pro ně lákavé věci. Prostě nemají důvod mě zastavovat.

Ad vykradání či okrádání lidí

Co jsem se později dozvěděl, tak to, co tomu předcházelo (a co jsem viděl jen jako nahánění dvou Audin k benzínce), byla vykrádačka gone wrong. Proto vás dva taky naháněla ta druhá Audina. Ostatně ohledně toho jsem vtípkoval že kterou Audinu vzít. Z toho také pramení tahle reakce na začátku.

Spoiler

Já vám tam oběma s tím zastavením, ironií osudu, zachránil záda. Namísto toho tady kritizuješ to, že býváš často zastavován. Není to náhodou tím, jak jezdíš? Nebo čím? Možná by to chtělo otevřít oči a hledat problém jinde než u ostatních. Tady jste byli zastavení kvůli těm přeletům u radaru (logicky, když jste ujížděli z vykrádačky gone wrong) a taky, mám pocit, že kvůli nedání blinrků. Plus taky tedy to, co padlo v jednom z videí.

Ad předchozí odpojení kolegy a udělování CK

Tohle je něco překvapivého, ale.... já nevím, třeba nemusel vystoupit a střílet? Zrovna třeba o dobrém notebooku a internetu bych se ve svém případě hádal, když mám tři roky starý notebook, který má ještě GTX 1050 a internet vzduchem, kvůli kterému mi random létá ping. Vím, že na tom bude zjevně hůř, ale opravdu tomu tak není, že by všichni lidi z PSA se měli tak dobře, že by si tohle mohli dovolit. Však je tam mezi námi člověk, co ani nerozjede GTA V a namísto toho to řeší přes Boosteroid.

Každopádně poměr udělených CK mezi PSA a "těmi na druhé straně" je, logicky, právě v neprospěch druhé strany (no, ostatně těch na druhé straně/ilegálů je totiž mnohonásobně víc aneb nejvíc v ČR bourají Škodovky type of statistika). Protože řekněme si to upřímně - pro to, aby jsi mohl u Policie používat nějaké kloudné vybavení (tím nemyslím bídnou Crown Vic s maximální rychlostí půlka běhu a přinejlepším Glock), tak potřebuješ do toho dát nějaký ten čas. Akademie někde mezi týdnem dvěma, pak klidně několik měsíců kariérního postupu nahoru, pokud vůbec. Najednou zde máme něco, co celé PSA staví do šílené nevýhody oproti kropičům, kteří si dokážou zbraně zajistit v klidu do pomyslných sta hodin. Kolikrát i kratší dobu, především u těch, kteří tuhle pasáž speedrunují. A upřímně - co je dnes na serveru 700 tisíc? To máš cirka tři hodiny v kamionu, kolikrát rychleji.

Zkusíme na to jít tedy z gruntu - na slušné vybavení by ilegálovi mělo stačit cirka dvacet hodin vydělávání si a to ještě s naprostým přehledem. Do toho zahrnuju nějakou neprůstřelnou vestu, Hekler či PDW, možná i Glock a samozřejmě i A8čku. Za těch patnáct dvacet hodin dokáže rotný v Akademii co? Hov-...! A teď asi nemusím říkat, že přijít o několik měsíců práce na postavě na základě nějakého Honzíka kropiče, je něco, na co ti málokdo přistoupí (pár jich na to přistoupilo, ostatně sám jsem si zde plánoval selfCK s tím popisem, co jsem měl, stejně jako u tohohle). Je to optika dvojího metru, ale je to optika, která ukazuje jak snadné to vlastně pro ilegály je vlivem špatně nastavené cenové politiky a získatelnosti zbraní, která zde figurovala až moc dlouho. A ačkoliv lze již pozorovat růst cen, ale jde, optikou času a grindu, o zanedbatelné částky.

Ad ilegál, zastavování a rozhodnutí sejmout rámem

Nejednalo se o tebe, nebo tvého kolegu. Jednalo se o někoho, kdo skončil na LeoSightu s permanentním banem.

Upřímně ty si myslíš, že ti někdo takhle zastaví, když na něho namíříš? Pokud mají tu možnost a je tam pro ně šance toho, že to pro ně vyjde líp, tak se pokusí ujet. Tady mi zase vycházelo jako lepší řešení tohle. Říkej si co chceš, ale dává mi to v téhle pozici větší smysl. Byl jsem moc blízko na to se rozumně stáhnout (ostatně neměl jsem jak vědět, že budeš jen mířit, jasnovidec nejsem). Co tam zbývá? Nechat se zastřelit? Opět kapitola z pořadu "vážení si vlastního života má větší prioritu než dodržování směrnic."

Jinak k těm ilegálům - tady to je myšleno ve vztahu k tvému kolegovi a jeho odpojením. Na tu jednu stranu chápu proč se odpojil, na tu druhou - byl bys ty sám fér, kdyby se ti někdo takhle jednou odpojil během dřívějšího okrádání a podruhé by si hledal možnosti jak z toho ven?

Ad pravidlo nula a devět

K tomu už jsem se vyjádřil výše a trvám si na svém rozhodnutí. Pravidlo nula to v mých očích nebylo a není ani z rychlíku.

Sejmutí řidiče bylo z toho důvodu, že jsem si myslel, že má zbraň (ostatně už jednou Heklera měl, že jo). Až dneska jsem si všiml toho, že ho neměl. To je ale ve výsledku spíš něco, co by se mělo řešit jinou cestou než odmítáním RP. To je pro odpověď k devítce a Car DM.

Ad plot

Zde si trvám na svém rozhodnutí uvedeném ve zprávě výše. Dřevěný plot není betonová zeď, ergo ve stavu, v jakém se dle daného modelu jeví. Zde jsem v původním příspěvku (který jsem neuložil, yikes) měl odkaz na bedny. Ukaž mi kartónovou krabici, která ti v reálném životě odpálí do vzduchu auto tak jak ty v SA? Je to ve výsledku velice podobná situace, která je prostě dána limitací hry. A ano, to je taky důvod, proč si na svém stanovisku trvám.
 Pokud jde o papírek na dřevě. Nemyslím si, že je plně potřeba, když tohle si dokážeš odvodit od pohledu na danou konstrukci. To je taky důvod, proč jsem do lokálu reagoval na tu danou záležitost se slovy "no a?", čímž padá varianta "teraz si si to vymyslel mojko."

A ne, není to haluz. Je to prkno.

Ad airbagy

Přečti si to znovu a pořádně. Děkuji.

Ad desync

Popravdě mě udivuje, že jsi se za celou tu dobu nesetkal s desynchronizací. Je to vlastně situace, kdy je pohyb na jednom klientovi vykreslován jinak než na druhém. Představ si, že na jednom klientovi může hráč, který řídí jedno vozidlo, vidět srážku s druhým vozidlem, které řídí někdo jiný. Jenže ta srážka je nepřirozená a téměř okamžitě vidíš, jak vozidlo naprosto nepřirozeně pokračuje dále v jízdě. To proto, že na klientovi druhého hráče nedošlo ke kontaktu. Klient prvního hráče je z toho "zmaten", čímž dochází k vcelku specifické podobě vykreslení dané události. Ohledně této věci padlo již vcelku dost reportů včetně jejich řešení. To je vlastně to, co se stalo u té otočky. Já to stihl dobrzdit, což jsem viděl u sebe ve hře. Co jste viděli vy? Ťuknutí do zdi, za kterým následuje nepřirozený posun vozidla doprava. Ten přesun doprava je moment, kdy veškeré klienty synchronizovaly to, co se skutečně děje. Tudiž bych to nezahrnoval pod lagy, které se, přeci jen, chovají o trochu jinak.

Krom toho. Je hezké házet vinu ve své vlastní žádosti o unban. To svědčí o charakteru.

16.7.2024 02:10, naposledy upraveno 16.7.2024 02:14 uživatelem kormoo

Ahoj, předem ti říkám že z mé strany se ti unbanu ani jakéhokoliv zkrácení nedostane, hraješ tu dost dlouho a když podle tebe někdo porušuje pravidla tak to neznamená že nebudeš RPit, příště si hezky podáš report a budeš pokračovat v RP jako kdokoliv jiný kdo je obětí porušení pravidel.

Hodin tu máš nahráno víc než dost, tak se od tebe očekává nějaké RP na úrovni, né to co furt dokola předvádíš, divíš se že dostáváš bany, tak proč furt pokračuješ v tom co děláš? To ti nedošlo že je něco špatně na tvé straně a né neustále na straně AT? Zkus se prosím zaměřit na legální RP, třeba tomu přijdeš na chuť a očistíš si tím i své jméno, pokud si něco z toho vemeš k srdci, tak ti držím palce a přeju ti hodně štěstí.

Každopádně jsem se zasmál u toho jak jsem podle tebe arogantní, taky jsem vám nemusel nic voidovat, mohl jsem to nechat tak jak to bylo a nedat vám jakoukoliv šanci na pokračování v naháněčce, tak si prosím važ alespoň té šance.